Sinimusta

marin_silmin-2506

marin_silmin-2490

Borta bra, men hemma bäst! Jälleen kerran totean, ihana arki, kuinka kaipasinkaan sinua. Reissussa on aina ihana olla, mutta kotiin paluu on parasta.

Siitä tietää, että loma on onnistunut, kun ei meinaa muistaa salasanoja mihinkään. Kuten esimerkiksi tänne blogiin. Muistui ne sitten onneksi mieliin, kun vähän aikaa jumpattiin päätä, että mikäs juttu tämä olikaan.

marin_silmin-2494

marin_silmin-2508

Minulla on takana erittäin vauhdikas ja tapahtumarikas viikko ja vaikka kuinka pakkasin mukaan kaiken tarvittavan, että voisin päivittää blogia reissun aikana, niin tunnelmat ja hetket veivät mennessään ja nautin täysin rinnoin lämmöstä, auringosta, hyvästä ruuasta ja seurasta ja ihastelin mitä upeimpia laukkuja.

marin_silmin-2497

marin_silmin-2512

Muistin kuitenkin kuljettaa kameraa muutaman kerran mukana, ja kirjoitan teille tällä viikolla yhden ihanan ravintolavinkin Dubaihin, sekä eräästä asiasta mitä menin reissussa tekemään… Menin nimittäin ostamaan itselleni kulmakarvat. Vai pitäisikö sanoa, että tatuoimaan?! No, oli miten oli, niin pitäähän sitä joskus tehdä ex-tempore asioita ja ostaa jotain mikä näyttää ystävillä niin hyvältä ja toivoa itselleen yhtä hyvää lopputulosta. Niin, ja tämän vuoden tatuointikiintiö ei ollut vielä täynnä. Nyt on.

marin_silmin-2496

marin_silmin-2515

Kuvissa näette tämän päivän asua. Kuinka ihanaa oli paahtavan kuumuuden jälkeen heittää neule päälle, huivi kaulaan, aurinkolasit silmiin ja hypätä kameran eteen. Neuleen leikkaus on kivan erilainen. Se on Designer Remixin jo kauan mallistossa ollut neule ja sitä näyttää olevan edelleen myynnissä. Tykkään sen muhkeudesta ja pitkistä hihoista ja laatikkomallista. Päänsuu ei ehkä istu kuten haluaisin ja jos neule olisi kashmirvillaa, pitäisin sitä päällä joka päivä, nukkuessakin.

marin_silmin-2537

neule Designer Remix / housut By Malene Birger / kengät Terhi Pölkki / laukku ja huivi Chanel / huivisormus ja rannekoru Hermès / aurinkolasit Prada

Ja tämäkin viikko on menoa aamusta iltaan. Luvassa kaikkea kivaa liittyen blogiin ja viikonloppuna meillä Vaasassa on Yrittäjäjuhlat. Jonne kehitin jo pienen vaatekriisin. Mutta siitä selvitään kyllä.

Aurinkoenergiaa viikkoosi!

5 kommenttia artikkeliin ”Sinimusta

  1. Upea asu, neule on just eikä melkein mitä olen etsiskellyt itsellenikin! Dubaihin juuri muuttaneena odotan innolla kuulevani reissusta lisää 🙂

    Tykkää

    1. Hei Jenni,

      kiitos, neule on kyllä ihana!

      Laitetaan muutama Dubai vinkki siis jakoon. Minähän olen täysi turisti mitä tulee siellä käymiseen, mutta onneksi on ystävä joka asuu siellä ja osaa kertoa hyvät paikat ruokaa rakastaville ystävilleen 🙂

      Ja tsemppiä Dubain lämpöön, se oli kyllä pakahduttava!

      Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.