Ruska

marin_silmin-2438

marin_silmin-2471

Huh, kuinka kaunis luonto on juuri nyt. Ihailin koko eilisen ajomatkan kaunista, värikästä luontoamme ja harmittelin kun tihkutti vettä, niin ei viitsinyt pysähtyä matkalle kuvailemaan.

Lisäksi muistelin kuinka lapsena kerättiin värikkäitä lehtiä ja laitettiin niitä kuivumaan kirjojen väliin ja sitten askarreltiin niistä vaikka mitä kauniita juttuja, niin koulussa kuin kotonakin. Minusta se oli todella mukavaa,  ja saatoin viettää pitkiä aikoja metsissä etsien kauniita lehtiä ja tein niistä nättejä sommitelmia korteiksi. Olin kova askartelemaan lapsena. Vieläköhän nykyajan lapset sellaista harrastaa?

marin_silmin-2439

marin_silmin-2473

marin_silmin-2470

Oikeastaan minulla ei ollut mitään järkevää tänään, halusin tulla laittamaan muutaman kauniin ruskakuvan, mitä otettiin mökillä. Niin, ja minäkin sitten sopulina kävin hakemassa sen Lidlin kashmirvillaneuleen, niinkuin kymmenet muutkin bloggarit. Puolustaudun sillä, että en mennyt sellaista varta vasten ostamaan, mutta kun kesämökillä ollessamme ja Lidlissä käydessämme huomasin sellaisia olevan vielä lauantaina myynnissä, niin nappasin yhden mukaan. Itse asiassa viimeisen. Kokoa L (44-46). Kysynpähän vaan, että mikä se sellainen L -koko oikein on: 44-46?

marin_silmin-2453

marin_silmin-2466

Nyt aloitan pakkaamisen, sillä huomisen messupäivän jälkeen suuntaankin kohti lentokenttää ja Dubaita.

Seuraavan kerran kuulemme siis lämpimästä Dubaista palmujen alta!

Ihanaa syysviikkoa ❤ .

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”Ruska

 1. Olitpa onnekas kun sait neuleen! Minä yritin käydä heti silloin ensimmäisen päivän aamuna hakemassa itselleni vielä mustan v-aukkoisen (harmaan lisäksi), mutta kaikki oli jo loppu.. Meitä oli siihen aikaan aamusta aika monta pettynyttä etsiskelijää..

  Mutta hei, Ihanaa lomaa ja antoisaa Dubain matkaa!! Toivotaan suotuisia kelejä ja mahdollisesti hyviä löytöjä:)

  Tykkää

  1. Joo, onni oli kyllä myötä. Miesten neuleita oli kymmeniä vielä jäljellä.

   Eiköhän meitä Dubaissa lämpö helli ja toivottavasti jotain kivaa löytyy 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.