New in

marin_silmin-2311

marin_silmin-2321

marin_silmin-2313

Hopeiset tennarit.

Ei ehkä ensimmäisenä olisi tullut itselleni mieleen, että menen ja rakastun tulisesti hopean värisiin tennareihin, mutta kun selasin Chanelin tämän syksyn mallistoa niin näiden tennareiden osuessa silmiini taisin mennä jopa vähän sekaisin… Siitä alkoikin melkoinen metsästys ja kenkiä etsittiin kissojen ja koirien kanssa ympäri maailmaa. Ranskasta ne sitten saapuivat luokseni ja olen tulenpalavasti rakastunut niihin. Kyllähän nyt nainen hopeanväriset tennarit aina tarvitsee.

marin_silmin-2328

marin_silmin-2333

Ja voitteko uskoa, että vielä viime vuonna kipittelin joka päivä korkkareissa, ja melkoisissa killerheelseissä juoksentelinkin menemään. Mutta ei nykyään. Nykyään olen todella mukavuudenhaluinen ja tennarit, espadrillokset ja bikerbuutsit ovat vallanneet kaikki nurkat.

Työhuoneeni seinällä on postikortti jossa lukee: Kenkiä ei voi koskaan omistaa liian monta paria. Totta joka sana?

Nämä olivat täydellinen syntymäpäivälahja itselleni! Onneksi synttäritkin ovat oikeasti tällä viikolla.

marin_silmin-2317

marin_silmin-2330

Ja vielä muutama sananen loppuun kenkien huoltamisesta. Uskallan ostaa hieman kalliimpia kenkiä, ja käytän niitä reilusti kaikenlaisessa säässä, koska huollan niitä todella tunnollisesti. Putsaan aina vesi/kuratahrat pois, suojaan, lankkaan, hoidan ja harjaan niitä säännöllisesti. Tällä viikolla vietinkin maanantai-illan kokonaan kenkien huoltoa tehden. Näin kengät säilyvät runsaasta käytöstä huolimatta erittäin hyvin, kun näkee hieman vaivaa niiden eteen. Minun edelliset Chanelin tennarit ovat edelleenkin ihan priimakunnossa, vaikka niitä on käytetty todella paljon ja hyvin vaihtelevissa olosuhteissa ja niitä ei ole ”säästelty” ollenkaan.

Mitäs tykkäät hopeisista tennareistani?

2 kommenttia artikkeliin ”New in

    1. Kiitos Anna Sofia! Hitsi, miten sitä onkin aina näin vietävissä, mutta minkäs teet 🙂 Töissäkin jopa miehet huomasivat että nyt on uudet kengät Marilla 😀

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.