Treeniä nahkahousuissa

Perjantai. Hyvin energinen viikko jälleen takana ja mukava viikonloppu edessä odottamassa. Jonka saa viettää kotona. Aika ihanaa.

marin_silmin-0059-2

Meillä oli tänään toimistolla perjantain kunniaksi ”kevyt” urheilutreeni iltapäivällä. Minä olin tietysti unohtanut koko asian eikä minulla ollut treenikamppeita mukana, joten tabata vedettiin sitten nahkahousuilla. Ihan en taipunut askelkyykkyhyppyihin kun pelkäsin, että levikset  pöksyt repee, mutta kaikki liikesarjat suoritin. Vatsalihakset ovat nyt superkipeät. Ei niinkään niistä lankuista mitä tehtiin, vaan hillittömän kovasta nauramisesta. On mahtavaa, kun on työyhteisö missä viihtyy erinomaisen hyvin. Kannattaa käydä kurkkaamassa instagramin videoista meidän tyylinäytteitä, oli pakko kuvata vähän meidän treeniä sinne (@marinsilmin).

marin_silmin-1950

marin_silmin-1951-2

Itse asiassa tämänpäiväinen treeni tehtiin samoilla nahkiksilla, kuin mitkä vilahtavat näissä kuvissa, jotka otettiin viime viikolla asukuvien yhteydessä. Oli pakko tuolloin testata että jaksanko vielä vetää leukoja. Kyllä jaksoin. Yhden. Himourheilijasta laiskottelijaksi ja nautiskelijaksi. En valita, huonomminkin olisi voinut käydä.

marin_silmin-0056-2

Viikonloppuna siis vuorossa kotona oloa, ruuanlaittoa (jääkaappi pursuaa eilisen Reko -käynnin jäljiltä), koirien DaySpa:ta ja itse asiassa kahdet eri ”kuvaukset” blogia varten. Niistä lisää sitten tuonnempana, kun on heittää kuvat esille. Koti on putipuhtaaksi siivottu ja tuoreita kukkia, asiat on aika hyvin.

marin_silmin-0050-3

Mutta nyt kutsuu sohva ja viinilasi. Alma odottaakin jo siellä.

Miten sinä aiot viettää viikonloppusi?

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.