Muokattu

marin_silmin-2022

marin_silmin-2028

Harmittelen aika ajoin miksi olen niin onnettoman huono käsitöissä. Kaikessa mahdollisessa mikä liittyy käsitöihin. Ala-asteella aikoinaan en saanut vuoden aikana valmiiksi kuin ainoastaan yhden villasukan varren käsityötunneilla. Ja siitäkin mummoni taisi tehdä puolet. Tämän jälkeen totesimme yhteistuumin opettajan kanssa, että minun kannattaisi varmaan mennä puukäsityötunneille, niin en turhautuisi niin helposti. Joten minun ”rättityöt” jäivät sitten siihen.

marin_silmin-2025

Nykyään olisi kyllä innokkuutta oppia esimerkiksi neulomaan sukkia tai kaulahuiveja. Ihan ultimate-unelma olisi oppia tekemään villapaitoja neulomalla, niin saisin juuri omaan makuun olevia täydellisiä neuleita ihanista materiaaleista. Nykyään vaan tuntuu ettei ole aikaa, eikä ketään kuka opettaisi, sillä rehellisesti sanottuna, en ymmärrä neulomisohjeista sanaakaan. Tiedän kyllä, että ne ovat suomeksi kirjoitettu, mutta tuntuu kuin lukisin hepreaa tai muuta yhtä vaikeaa. En vaan ymmärrä. Olenkin miettinyt onko jossain päin olemassa joku neulomiskoulu for dummies? Kansalaisopistossa?

Lisäksi minusta olisi ihanaa oppia ompelemaan ja modifioimaan vaatteita, koska ideoita minulla riittää, toteutustaitoa ei lainkaan.

marin_silmin-2019

Mutta onneksi on kuitenkin ammattilaisia, joilla on vaatteiden ompelu ja neulominen hyppysissä ja heille sitten kiikutan aika ajoin vaatteitani muokattaviksi. Kuten kuvassa näkyvät nahkahousut, joista söin itseni ulos. Laitoin luotto-ompelijalleni viestiä (Tuija Design), että olisiko mitään tehtävissä housujen suurentamiseksi, kun en millään haluaisi rueta dieetille. Ja vihreän vastauksen saadessani sitten kiikutin housut muokattaviksi. Tässä ne nyt ovat, jälleen käytössä, lyhennettynä ja levennettynä. Eikä tarvinnut rueta dieetille ja luopua perjantai pizzasta. Täydellinen lopputulos.

marin_silmin-2030

nahkahousut Rick Owens / neule & other stories / kengät Samsoe & Samsoe / pipo Balmuir / laukku Hermès / silmälasit Kraa Kraa / kello Chanel / rannekoru Fendi

Seuraavaksi taidan kiikuttaa hänelle muutamat farkut 😉 .

Käytätkö sinä ompelijan palveluita?

 

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Muokattu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.