OOTD

Marin_silmin-1925

Marin_silmin-1926

En tiedä mistä aloittaa, pää lyö aivan tyhjää intensiivisen työpäivän jäljiltä. Heti, kun joutuu pois omalta mukavuusalueeltaan ja joutuu pähkäilemään ihan uusia juttuja, niin tuntuu, että iltaisin on aivan kuiviin imetty, pää ei vaan enää toimi. Kunnes nukkuu yön yli ja innokkaana & tarmokkaana heittäytyy taas ”heikoille jäille” uutta oppimaan.

No, aloitetaan vaikka siitä, että luin eilen ihanan Natan blogista muotibloggaamisesta ja siitä miten häntä harmittaa että päivän asu -kuvat ovat muuttuneet päivän kuvausvaatteet -kuviksi. Välikommenttina, olen vähän salaa ihastunut Nataan, ihana persoona! Lisää tällaisia rempseitä, itseään arvostavia, työteliäitä naisia. Me like!

Marin_silmin-1938

Marin_silmin-1931

Niin, olen siis Natan kanssa samaa mieltä asiasta. Ja se oli muun muassa yksi syy miksi mietin niin kauan oman blogin perustamista. Ylipäätään suhdettani muotiin ja tyyliin. Olen kertonut useaan otteeseen teille, etten koe olevani muodikas ja sitä myötä blogini ei ole, eikä siitä tule, muotiblogi, vaan olen oman tyylin löytänyt ja siitä pidän (liiankin) tiukasti kiinni. Joten ehkä blogiani parhaiten kuvaisikin tyyliblogi -kuvaus. En myöskään elä ja hengitä muotia, vaan olen tällainen innokas muodin sivusta seuraaja (ja ääneen kauhisteleva, että ei kai tuo ole taas muotia!), joka napsii omaan tyyliinsä itselleen sopivat jutut. Ja näköjään haluaa niitä nykyään myös julkisesti jakaa 😉 .

Marin_silmin-1940

Marin_silmin-1945

Olen myös paljon pähkäillyt sen asian kanssa, että ketä ihmeessä kiinnostaa, kun tällainen kovaa vauhtia keski-ikäistyvä yli-innokas tavallinen suomalainen nainen heittää kehiin niitä aitoja päivän asu -kuvia, kun sama lukija voi valita kymmenistä muista todella laadukkaista ja tasokkaista ”editorial – henkisistä” muotiblogeista itselleen katseltavaa (ja luettavaa). Niitä oikeita vinkkejä mikä tänä syksynä on muotia ja kuinka tulisi juuri nyt pukeutua, että kulkee muodin aallon harjalla. Minähän vaan lähinnä kauhistelen, että ei hemmetti, samettia nyt viimeisenä suostun pukemaan! Ja kuitenkin teitä lukijoita on ollut tämän lyhyen bloggaukseni aikana paljon, jopa niin paljon, että jaksan joka päivä ihmetellä ja olla innoissani, kun moni tuntuu palaavan lukemaan. Kai sittenkin tällainen tavallinen nainen voi olla kiinnostava ja tarjota sinne ruudun toiselle puolelle jotain, joka tuo hymyn huulille tai antaa miettimisen aihetta tai auttaa vaan nollaamaan intensiivisen työpäivän. Haluaisinkin aina teksteihini tuoda jotain sisältöä, jotain muuta kuin pelkän  aidon päivän asun. Jotain itsestäni, mutta myös jotain jota sinä lukijana voisit pähkäillä. Jotain mikä koskettaa, ja aiheuttaa jonkunlaisen tunnereaktion. Mielellään iloisen 🙂 .

Marin_silmin-1927

poncho Balmuir / nahkahousut Ellos (yli 6 vuotta vanhat) / kengät Terhi Pölkki / laukku Balenciaga / aurinkolasit Prada

Olisiko se sopiva kombo blogissani?

p.s. Vein Palosaaren kirppikselle hirmuisen paljon lisää vaatteita ja jonkun verran sieltä oli jo mennytkin, joten kannattaa käydä kurkistamassa pöydän 141 tarjonta. Loppuviikolla en enää ennätä käydä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.