Vilukissa

Marin_silmin-1848

Marin_silmin-1857

Eilen aamulla mökillä ulos mennessä tunsin, että nyt on syksyn kirpeyttä ilmassa. Sitä raikkautta, viileää ilmaa ja syksyn tuoksua ei voinut olla tuntematta. Ihanaa.

Tänä aamuna herätessä lämpömittari näytti +7 astetta ja minä onnellisena kaivoin kashmirpipon ja villatakit ja -neuleet esille. Syksy on alkanut. Minun kulta-aika, ainakin mitä tulee pukeutumiseen.

Marin_silmin-1865

Marin_silmin-1874

Kuvista maltoin jättää pipon pois, sillä lämpötila nousi auringon paisteen myötä +18 asteeseen, joten se olisi ollut ehkä vielä liioiteltua, vaikka vilukissa olenkin.

Tuo Samsoe & Samsoen neuletakki on täydellinen, jätti-iso (otin vielä kokoa L) ja niin pehmoinen ja lämmin. Almakin tuntuu rakastavan sitä, kun viihtyy niin hyvin sylissä kun tuo neuletakki on päällä. Se on tämän syksyn mallistoa ja omani nappasin Minun/Min putiikista, kun Nea esitteli minulle viime viikolla syksyn uutuuksia. Kun puin tuon neuleen päälleni, en voinut siitä enää luopua, en mitenkään. Materiaali on mukavan pehmoista alpakka-merinovilla-polyamidi-elastaani seosta.

Marin_silmin-1868

Marin_silmin-1861

Ja kesän jälkeen kaivoin Rouva B:n naftaliinista, se oli kesätauolla. (Kyllä, laukuillani on nimet 😉 ). Täytyy kyllä todeta, että kun on koko kesän kulkenut crossbody laukkujen kanssa kädet vapaana, niin oli vähän vaikea sopeutua tuollaiseen ”käsikynkkä” laukkuun, mutta kyllä me taas yhteinen sävel Rouvan kanssa löydetään. Ja nuo upeat Chanel bootsit, ne olivat minun hääpäivälahja itselleni. Näin varmistin, että saan juuri sitä mitä haluan. Olen nimittäin nainen, joka omistaa keskivertonaista reilusti enemmän elektroniikkaa 😉 (ja tämä kaikella rakkaudella puolisolleni, myös ne läppärit, kännykät ym. on ihan kivoja, mutta tiedäthän, laukut ym. vetoaa minuun vielä hieman enemmän).

Marin_silmin-1850

Marin_silmin-1893

neuletakki Samsoe & Samsoe / farkut Topshop / bootsit Chanel / t-paita Zara / laukku Hermès / aurinkolasit Prada

Niin, ja vielä muistaessani. Kerroin viime viikolla yhteistyöstä Palosaaren kirppiksen kanssa (tässä postauksessa). Olen eilen vienyt omat tavarani myyntiin ja pöydästä 141 löydät paljon laadukasta perusvaatetta ja vähän sisustusjuttuja. Täytän pöytää tällä viikolla sitä mukaa kun tavaraa menee. Kassan vieressä vitriinissä on kiva Mulberryn klassikkovyökin kaupan.

Tervetuloa syksy, olen odottanut sinua niin!

Yksi kommentti artikkeliin ”Vilukissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.