Syksyn lapsi

2016-08-221.jpg
Kuvat Pinterest

Olen kertonut teille lukuisia kertoja, että rakastan neuleita, varsinkin jättineuleita, nahkahousuja, bikereita, bikerbuutseja ja isoja kaulahuiveja. Kaikkea lämmintä, muhkeaa, pehmeää ja turvallista, joihin on ihana käpertyä syksyn tuodessa kylmän ja pimeän. Lämpimät ja muhkean isot jättineuleet tuovat lohtua iltojen pimentyessä ja sateen piiskatessa ikkunoihin. En tiedä mitään parempaa tunnetta, kun kääriytyä ison villatakin suojaan, laittaa villasukat jalkaan, istuutua teemukin kanssa kynttilöiden ääreen tuijottamaan sadetta ikkunasta. Se rauhan tunne on jotain mitä ei voi sanoin kuvailla.

2016-08-22
Kuvat Pinterest

Siksi olenkin niin onnellinen, kun syksy saapuu, sillä olenhan syksyn lapsi. Fiilistelin jo ennakkoon Pinterestissä ihania syksyisiä asuja ja suunnittelin ihania asukomboja syksylle ja talvelle. Tulette varmasti kyllästymään iänikuisiin nahkahousu-villapaitakomboihin, sillä niitä tulee riittämään. Ja paljon. Olen nimittäin varautunut hyvin ja bongaillut ihan mielettömän ihania neuleita viime vuosina, joita palan halusta päästä taas kesän jälkeen käyttämään. Harmaata ja mustaa, väljiä linjoja, miellyttäviä materiaaleja.

Syksy, tule jo!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.