Mustakaapu

Marin_silmin-1738

Marin_silmin-1728

Marin_silmin-1731

Marin_silmin-1720

Marin_silmin-1724

Marin_silmin-1723

Muutama viikko sitten minulle vinkattiin instagrammissa eräästä suomalaisesta vaatemerkistä, KIKS:stä. Olisi kuulemma minun oloisia vaatteita ja toden totta, niinhän ne olivat, kun kävin kurkkaamassa heidän sivuillaan. Ja kun vielä tuotteet valmistetaan käsityönä Oulussa kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista, oli hiirisormeni hyvin herkkänä ja kuului napakka klik klik. Tuote tilattu.

Upea musta toppini on valmistettu Qstock -festareiden ylijäämäpaidoista, mitä enempää rokkitäti voisi vaatia?! Noh, ehkä ne festarit, koska tässä on ensi kesän festarilook valmis, joten, ensi kesä, tule jo!

Niin, ja noiden kuvissa näkyvien aurinkolasien takia henkeni kaupalla raahauduin viimeisillä voimillani sinne Prahan Pradalle ja ostin ne itselleni muistoksi erilaisesta lomamatkasta (no ehkä vähän värikynää käytin tässä lauseessa, mutta en paljoa).

Marin_silmin-1739

toppi KIKS / nahkahousut Michael Kors / tennarit, laukku ja kello Chanel / rannekorut Fendi ja Hermès / aurinkolasit Prada

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.