Praha

Marin_silmin-0056

Marin_silmin-0031-4

Elossa ollaan, vaikkei minusta ole hetkeen kuulunut. Maanantaina olisin sanonut, että olen hädin tuskin hengissä, mutta kyllä tämä olo on jo elon puolelle kääntynyt ja minä pääsin takaisin koneen äärelle.

Kävi nimittäin niin, että sunnuntaina koin elämäni toisen ruokamyrkytyksen (toinen oli v. 2009 palatessani Tansaniasta Suomeen) ja kyllä on ollut tämän rouvan elo melkoisen kurjaa ja kroppa koetuksella.

Marin_silmin-0100

Marin_silmin-0065-2

Marin_silmin-0060-3

Mutta noin niin kuin muuten yleisellä tasolla meidän Prahan reissu oli kaikin puolin erittäin onnistunut. Olut oli edelleen edullista ja sitä oli riittävästi, aurinko paistoi koko reissun ajan, Kaarlen silta oli entisellään, Astronominen kello siellä missä muistelimme, Prahan linna ei ollut luhistunut sitten viime näkemän ja turisteja oli aivan järkyttävän paljon, paljon enemmän kuin 7 vuotta sitten elokuussa. Naurettiin paljon, käveltiin todella paljon ( n. 14-17 km per päivä) ja kyllä se ruokakin oli hyvää, vaikkakin vei minulta jalat alta loman loppumetreillä.

Marin_silmin-0095

Marin_silmin-0089-4

Marin_silmin-0078

Lauantaina vietimme perinteisen turistikiertelypäivän ja kävelimme kaupungin aikalailla ympäri ja sunnuntaina kipusimme ylös Mini Eiffel tornille, jossa pidimme piknikiä. Lisäksi ennätimme sunnuntaina ottaa oikein kunnon turistikyydin, ja vuokrasimme tunniksi sellaisen vanhan auton kuskeineen meille turistikierrosta pitämään, kun väsyimme kävelyyn. Sen jälkeen loppuikin minun reissuamiset ja loppuaika meni osaltani sängyn pohjalla. Maanantaina tosin iltapäivällä hirvittävissä kivuissa ja ilman voimia ähmäpäissäni jääräpäänä kävelin väkisin Pradalle ostamaan itselleni aurinkolasit. Lohdutukseksi loman kamalasta lopusta.

Marin_silmin-0052-2

Marin_silmin-0021-2

Yhden suosituksenkin voisin heittää ilmoille, nimittäin Café Imperialin viikonloppu aamiainen. Tarjolla oli vaikka minkälaista herkkua, hyvää laadukasta kahvia ja kuohuvaa. Onneksi ennätin nauttia tuosta aamiaisesta kerran reissumme aikana. Hinta oli todella huokea, ehkä jotain reilu 10 euroa ja paikka sijaitsee lähellä Palladium ostoskeskusta. Lisäksi miljöö oli todella kaunis, rakennus oli upea.

Marin_silmin-0122-3

Marin_silmin-0127

Marin_silmin-0129-2

Nyt olen siis jo kotona ja minulla on todella paljon postausideoita ja -aiheita jonossa, jos vaan ennättäisi kuvia ottamaan. Parannellaan kuitenkin tämä olo kuntoon.

Mitä sinulle kuuluu?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.