Heinäkuun parhaat

IMG_20160706_134706

IMG_20160710_121854

Minun piti julkaista tämä jo maanantaina, mutta koska naisella on lupa muuttaa mielensä, niin julkaisinkin tuolloin kuluttamista käsittelevän tekstin ja tämä jäi aivan unholaan. Joten näin elokuun ensimmäisen työviikon päätteeksi tämä on hyvä laittaa jakoon.

Kasasin alle heinäkuun parhaita asioita.

IMG_20160720_150814

Heinäkuun paras ruoka oli puolisoni mökillä tekemät ribsit ja kukkakaalipekonisalaatti. Ne ribsit ovat TÄYDELLISIÄ! Tosin mitään pikaruokaa ne eivät ole, sillä keittämisineen ja avotulella paistamisineen niihin menee monta tuntia. Mutta ovat jokaisen hetken arvoisia!

Heinäkuun paras drinkki oli Jyväskylän reissulla maistettu raparpericocktail uudessa Verso hotellissa. Tähän vaikuttaa myös se, että juoma nautittiin erinomaisessa seurassa.

IMG_20160721_132009

Heinäkuun paras reissu oli ehdottomasti Uumajan reissu team  fugemummojen kesken. Niin hauskaa ja meidän tyylistä. Onneksi seuraava reissu on jo ensi viikolla. Tällä kertaa Prahaan.

Heinäkuun paras kirja oli Aki Hintsan Voittamisen anatomia. Luin heinäkuun aikana 7 kirjaa ja nuo muut olivat enemmän ”aivot narikkaan” hömppää, joten siitä syystä Hintsan kirja nousi suosikiksi ja sai oivaltamaan enemmän kokonaisvaltaista elämänhallintaa myös omaan elämääni. Knoppitietona kerrottakoon, että kaikki lukemani kirjat olivat e-kirjoja. Hyvin harvinaista tällaiselle perinteisiä kirjoja fanittavalle henkilölle.

Heinäkuun paras keikka oli Ismo Alangon keikka Joroisten Musiikkipäivillä. Yli kaksi tuntia Ismon hittejä tehdasrakennuksessa eturivissä, ei huono.

IMG_20160730_201514

Heinäkuun paras asu löytyy Lapsi on terve kun se leikkii -postauksesta. Kesäinenhän se ei ole ollenkaan, mutta siinä yhdistyy paljon minulle mieluisia elementtejä ja mielestäni kuvista tuli kerrankin kivat.

IMG_20160715_113048

Heinäkuun paras löytö ei missään nimessä ole mitään mitä olisin bongannut kauppojen aleista tai netistä vaan ihka omasta saaresta, nimittäin oman saaren kanttarelleista päästiin nauttimaan heinäkuussa useampaankin otteeseen, nam!

IMG_20160707_153920

Heinäkuun paras hetki oli mökillä kaatosateessa puolison kanssa ruokaa laittaessa ja todetessa että elämä on hyvää. Tässä ja nyt. Jopa kaatosateessa.

IMG_20160728_220119

 Kuvat ovat kännykällä otettuja heinäkuun aikana vähän sieltä sun täältä.

Mitkä olivat sinun heinäkuun parhaat?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.