Yksi neule kahdella eri tavalla

Marin_silmin-1540

Marin_silmin-1560

Mainitsinkin ostaneeni tämän kuvissa olevan neuleen tässä postauksessa kun kriiseilin kesävaatteiden takia.

Kyseessä on siis tanskalaisen Samsoe & Samsoe merkin v-aukkoinen kashmirvillaneule, joka on malliltaan tuollainen ihanan reilu ja halusin siitä vielä reilun koon, jotta voin talven kylminä ja pimeinä päivinä hukuttautua paidan sisään lämpimään ja lohduttautua sen pehmeään pintaan. Tiedättehän, sellainen turvaneule, mikä päälle puettaessa pelastaa asun kuin asun, pahan mielen ja huonon sään. Ja tämä neule on juurikin sellainen!

Marin_silmin-1573

Marin_silmin-1556

Viime viikolla kun istuin iltaa terassilla Minun/Min putiikin Nean kanssa, niin pois lähtiessämme samaisen putiikin Elinan päällä oli tämä sama neule, mutta väärin päin puettuna. Siitä sitten sain itselleni heti ahaa elämyksen, ja visioin heti muutaman asun, jossa neuletta voisi käyttää väärin päin, mutta myös oikein päin.

Eilen sitten heräsin ukkosmyrskyyn ja kovaan vesisateeseen ja koska lämpötilat olivat tippuneet melko alas, kaivoin neuleen esille ja se pääsi neitsytmatkalleen töihin, väärin päin, v-aukko selkään päin käännettynä.

Marin_silmin-1562

Marin_silmin-1574

Koska v-aukko on melko antava ja minulla oli melko lyhyt hame, halusin laittaa neuleen tosiaankin väärin päin ja yhdistin asuun vielä Adidaksen Stan Smithit ja rennon Chanelin kassin ja rento office asu olikin valmis. Näette alla olevassa kuvassa paidan myös oikein päin käännettynä.

Marin_silmin-1585

Hintaa neuleella oli muistaakseni 199€, mikä ei ole paha 100%:sta kashmirvillasta ja on tämän syksyn mallistoa, joten jos olet vailla tällaista ihanan reilua ja monikäyttöistä neuletta, uskallan suositella tätä lämpimästi! Laadusta en osaa vielä sanoa mitään, mutta eiköhän sekin tule nähtyä kun syksy alkaa ja käyttökerrat lisääntyvät.

Marin_silmin-1584

Muistathan huoltaa kashmirvillaneuleita oikein ja hellästi.

Joko haaveilet neuleiden käytöstä?

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.