Hunningolla

_DSC1490

_DSC1504

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös minun kesäloma.

Tuntuu, että heinäkuu on mennyt silmänräpäyksessä. Juurihan eilen minä rokkasin Provinssissa FFDP:n ja Nightwishin tahtiin…

Vuosi sitten samoihin aikoihin loman päättyessä olin kovin ahdistunut ja stressaantunut. Tiesin, että sydän sanoo toisin, kuin mitä arki loman jälkeen taas olisi. Olin tullut sen pitkän ja antoisan polun päähän, enkä kyennyt enää jatkamaan, koska en nähnyt minne tuo polku minua enää veisi. Niinpä tuon kesäloman jälkeen myin toisen kotimme, irtisanouduin töistäni ja muutin toiselle puolelle Suomea. Otin riskin, ja hyppäsin ammatillisessa mielessä tyhjän päälle. Pelotti todella paljon. Minä, maailman eniten riskiä kaihtava ihminen, ihminen joka rakastaa rutiineja ja on täysin työorientoitunut, otti ja muutti elämässään lähes kaiken. Tiedän, että moni kauhisteli ”hulluuttani” ja kyseenalaisti päätökseni ja kysyi monta kertaa olenko oikeasti varma. Kuitenkin pidin pääni ja halusin tehdä jotain mikä tuntuisi oikealta, tuntuisi minulta. Tuntuisi siltä, että vanhana kiikkustuolissa minun ei tarvitsisi katua asioita, jotka jäivät tekemättä, vaan voisin nauraa kaikelle mitä tuli tehtyä.

_DSC1501

_DSC1513

Siitä alkoi iso muutos, jossa palaset loksahtelivat pikku hiljaa paikoilleen ja elämä on tällä hetkellä oikein hyvää. Olen oppinut vuoden aikana eniten itsestäni, mutta myös puolisostani ja meistä, meidän tiimistä. Elän vieläkin spontaanimmin kuin aikaisemmin ja pyrin nauttimaan kaikesta mitä päätän tehdä. Nauttia elämästä. Ei tänne suremaan olla tultu, vaan elämään, iloitsemaan, nauttimaan ja rakastamaan.

Nyt ei ahdista huomenna odottava arki, vaan odotan innolla toimistolle paluuta, ja arjen rutiineja. On ollut niin ikävä poikia ja ruotsin kielikylpyäni. Ensimmäiset viikot menevät varmasti taas ruotsin kieleen totutellessa, mutta siitä se taas lähtee. Ihana arki, olen silloin niin tehokas ja toimelias. Rakastan arjen rutiineita ja sitä että tietää saavansa paljon aikaan. Vaikka lomakin on ihanaa, mutta silloin tulee laiskistuttua kyllä aivan täysin ja hieman jo kyllästyttää olla lorvimisen kuningatar. Olen ollut viimeiset neljä viikkoa täysin hunningolla, mutta niinhän lomalla kuuluu ollakin.

_DSC1508

_DSC1516

Vielä en muistele mennyttä kesää ja mitä kaikkea on tullut tehtyä, sillä kesää on vielä jäljellä vaikka toimistolle palaankin.

Ah ihana arki, huomenna nähdään!

Palaatko sinäkin huomenna arkeen?

Niin, ja se eilinen Ismo Alangon keikka oli loistava! Vieläkin tässä aamukahvin äärellä fiilistelen upeaa erilaista keikkamiljöötä ja biisejä ja tunnelmaa.

2 kommenttia artikkeliin ”Hunningolla

 1. Hei Mari! Kiva, että olet aloittanut bloggaamaan. On ilo lukea kirjoituksiasi. Minäkin tykkään laukuista. Löysin netistä Savon Sanomien haastattelusi. Hienon laukkukokoelman olet hankkinut. Voisiko kertoa mihin facebookin lukkuryhmiin kuulut? Yritin etsiä, mutta en löytänyt. Hauskaa, että olet löytänyt laukkuystäviä. Viimeisin oma ostokseni on ”reissulaukku” Gucci soho disco bag. Ajattelin, että se on kätevä reissuissa kun sitä voi kantaa crossbodyna. Mutta siitä onkin tullut koko kesän suosikkini. Niin sievä ja kätevä. Pradan uusittu Biblioteque herätti kiinostukseni ( versio,jossa päädyt ovat punaiset), mutta se on ehdä hieman liian pieni arkilaukuksi. Logoja siinä kyllä piisaa… T. Outi

  Tykkää

  1. Hei Outi,

   kiitos mukavasta viestistäsi ja ihanaa, että olet päätynyt blogiini. Kiva, että muitakin ”laukkuhulluja” on olemassa. Vähän jännitin sitä haastattelun ulostuloa, kun pohdin pitkään suostunko siihen, ettei tule mielikuvaa, että siinä ”blondi leveilee laukuillaan”. Joten oli mukava, että otettiin siihen tuollainen pre owned -näkökulma ja en suostunut että koko laukkukokoelma tulisi kuviin, vain ainoastaan suosikit.

   Oih, Guccin soho disco bag on kyllä ihana, olen sitä monesti ollut ostamassa, mutta aina kuitenkin jäänyt. Tuota Pradan uusittua Bibliotequeta en olekaan tainnut nähdä, se klassikko on tiedossani, täytyypä heti googlata. Tosin, arkailen kyllä logoja, enkä siitä syystä käytä esim. LV:n laukkuja ollenkaan.

   Jutussa viitattiin Chanel foorumiin, joka löytyy nimellä Chanel Lovers Finland. Sen lisäksi myös foorumit Design Corner, Hermes Lovers Finland, Laatulaukkufoorumi sekä Celine Baglovers Finland ovat seurannassani. Kaikissa mukavaa jutustelua laukuista ja eri merkeistä 🙂

   Mukavaa alkavaa viikkoa Outi!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.