Umeå outfit

Marin_silmin-3302

Marin_silmin-3308

Halusin ihan välttämättä kuvata Uumajan hotellissamme asukuvat, vaikka käytävä oli melko pimeä ja siten vähän haastava, mutta kyllä te selvää saatte näistä. Kuvissa näkyy uusi t-paitani Tiger of Swedeniltä. Tuolla samaisella reissulla alemyynnistä ostettu. Olenko joskus kirjoittanut jotain t-paitojen ja neuleiden määrästä… ?! Taisin nimittäin ostaa Uumajasta myös kuvissa näkyvän neuletakin, hups.

Marin_silmin-3286

Marin_silmin-3289

Marin_silmin-3299

Marin_silmin-3316

t-paita Tiger of Sweden / nahkahousut Michael Kors / ballerinat Pretty Ballerinas / neuletakki Object / laukku Chanel / rannekoru Fendi

T-paita on malliltaan kyllä erittäin kiva lisä vaatehuoneeseeni. Ensinnäkin väri on oikea, materiaali mukavan paksua, hiha sopivan mittainen ja reikäkuvio tuo todella mukavaa twistiä muuten niin tavalliseen t-paitaan. Tosin, auringossa ei viitsi kovin kauaa oleilla tuolla paidalla, tai tulee melko erikoinen rusketus.

Rusketuksesta puheen ollen. Kannattaa käydä kurkkaamassa instagram tililtäni (marinsilmin) melkoiset rusketusraidat jaloistani. Olen koko kesän talsinut samoilla Chanelin espadrilloksilla ja noh, näköjään minäkin rusketun. Jalkapöydistäni.

Savossa asuville lukijoille saattaa tämän päivän Savon Sanomissa näkyä tuttu naama. Tänään, ainakin painetussa lehdessä, on juttu minun laukkuharrastuksestani ja kuinka suosin mielelläni pre owned -laukkuja.

Mukavaa tiistaita kaikille, nauttikaa upeasta säästä! Minä lähden lenkkipolulle, ja illalla kutsuu ystävä ja terassi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.