Kesäinen vaatekriisi

Marin_silmin-0168

Marin_silmin-0176-3

En tykkää kesävaatteista.

No niin, nyt se on ääneen sanottu, kirjoitettu ja tunnustettu.

Joka kesä minulla on vaatekriisi. En oikein tykkää paljaista käsivarsista, enkä varsinkaan paljaista sääristä, vaan tahtoisin pukeutua aina nahkapöksyihin ja jättivillapaitoihin. Suomen kesä on sikäli hyvä, että pystyy kyllä aika pitkälti menemään kesät talvet nahkapöksy/neule kombolla, mutta ei aina. Ei silloin, kun hellepäivä löytää tiensä näille leveysasteille ja silloin minun vaatekriisi alkaa.

Marin_silmin-0173-3

Marin_silmin-0179-2

En muista milloin viimeksi olisin ostanut kesävaatteen. Siis vaatteen, mikä on hankittu pelkästään kesää varten. Tai okei, muistanpas: 2014 ostin trikoisen maksimekon Qstockiin. En osta erikseen kesävaatteita, siis sellaisia ”kesätoppeja” tai shortseja, vaan käytän kesäisin samoja t-paitoja ja hihattomia, mitä käytän talvisin neuletakkien ja bleisereiden alla. Shortseja en omista ollenkaan, vaan käytän yleensä kesäisin vilpoisia silkki- tai pellavahousuja.

Älkää kuitenkaan ymmärtäkö väärin, rakastan kesää ja rakastan lämmintä ja valoa, mutta en tykkää kesävaatteista. Olen syysvaate -ihminen. Tein inventaariota vaatehuoneessani (puoliso rakas, älä lue tästä eteenpäin, niin et järkyty!) ja siellä on mm. 7 harmaata v-aukkoista kashmirvillaneuletta ja 4 mustaa vastaavaa. O-aukkoisia taisi olla 2 + 2 . Ja siihen päälle muut villapaidat, neuletakit ym. jättipuserot. R-a-k-a-s-t-a-n neuleita, toistan vielä kerran: rakastan! Nahkapöksyjä taitaa olla 7 erilaiset ainakin.

Marin_silmin-0182-2

Marin_silmin-0187

Olen jo selaillut kaikkia ihania syysvaatteita mitä on tullut myyntiin ja haikaillut niiden perään. Yhden neuleen ostinkin jo. Minun/Min putiikin tytöt tilasivat minulle ihanan Samsoe&Samsoen mustan v-aukkoisen ison kashmirvillaneuleen samalla kun ostivat syksyä sisään (kröhöm, se taitaa siis olla 5.). Siellä se odottaa syyspäiviä vaatehuoneessani.

Tämä kriisi sai siis alkunsa siitä, kun kaikki kesäiset alaosani, eli silkkihousut, ovat tällä hetkellä pesussa, joten olen ollut nyt eilen ja tänään pulassa mitä laittaa päälle, kun kerrankin on hiukan liian lämmin nahkahousuille ja neuleille. Snapissa tästä jo tänään avauduinkin. Ja tämä kuvissa näkyvä mekko kutistui pituudestaan ihan reilusti pesussa. Ostin sen siitä syystä että se oli polvimittainen. No, ei ole enää.

Marin_silmin-0175

Marin_silmin-0177

mekko Jackpot / espadrillokset ja kello Chanel / rannekoru Fendi / laukku See by Chloe / aurinkolasit Ray Ban

Minkälaisia kesävaatteita sinä käytät?

Yksi kommentti artikkeliin ”Kesäinen vaatekriisi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.