Home sweet home

_DSC2699

Olen niin innoissani, olen kotona parin reissuviikon jälkeen!

Tulin eilen illalla kotiin mökkireissun jälkeen ja olen tällä hetkellä niin onnellinen, että saan olla kotona tyttöjen kanssa. Pesukone pauhaa jo kolmatta koneellista, kukat on kasteltu ja rakkaudella huollettu, syödä mussutan aamukahvin lomassa eilisiä lämppäreitä , koirien kanssa käyty lenkkeilemässä tutuilla lenkkipoluilla ja kaikki on hyvin. Arjen rutiinit on kyllä parhaita.

_DSC2685

Tälle päivälle on pitkä to-do-lista (rakastan to-do-listoja!) ja odotan innolla, että pääsen touhuamaan omia projekteja pitkästä aikaa omassa rauhassani (puoliso lähti pakoon Tampereelle). Valokuvaan tänään paljon vaatteita, asusteita ym. myyntiin tulevaa tänne blogin puolelle, ja yritän saada ainakin osan jo tämän päivän aikana tänne esille.

Eilen illalla tutussa lähikaupassa ostin niin paljon ruokaa, että sillä syöttäisi luokallisen lapsia. Ostin kaalilaatikkotarpeet, thai wok tarpeet, lämppäri tarpeet ja niin paljon kasviksia, ettei jääkaappiin saa tällä hetkellä mahtumaan yhtään mitään. Vaarallista mennä nälkäisenä kauppaan.

_DSC2689

Nyt jatkan aamukahvin juontia sohvalla fiilistellen. Aah, juuri jauhetuista kahvipavuista kahvikoneella tehty kahvi on parasta mitä tällä hetkellä tiedän. Ja leikkokukat myös, täytyypä lähteä kohta kukkakauppaan.

Palataan ihanat!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.