Red lips

_DSC1251

_DSC1240

Olo on kuin uudestisyntyneellä. Mikä voima valolla ja auringolla onkaan sateen ja harmauden jälkeen!

Sateisten päivien aikana ennätin ajatella taas paljon. Elämääni, mitä siltä haluan, minne päin olen menossa ja kuinka kiitollinen olen lukemattomista asioista. Melkein pillahdin itkuun jo pelkästään siitä, että olin niin onnellinen, kun viikon aikana syödyt ruuat mökillä ovat olleet niin hyviä, terveellisiä ja todellakin läheltä. Kalat on ongittu järvestä lautaselle (no okei, puoliso on joutunut ne siivoamaan), kasvikset haettu torilta ja lähikaupasta, kanttarelleja kerätty jopa omasta saaresta ja kaikki tehty rakkaudella. Yksinkertaista ja hyvää.

_DSC1254

_DSC1257

Kun kirjottelin tällä viikolla, että liikuntäkärpänen on kadonnut elämästäni jonnekin, ties minne, niin se löysi kyllä tällä viikolla rytinällä takaisin mökkisaareemme. Olen lenkkeillyt jalkani vesirakkuloille, sekä treenannut mökin terassilla ja käynyt soutulenkillä. Ja sen kyllä tunteekin tällä hetkellä, jokaista lihasta särkee melkoisesti. Tänään ajattelin vielä karata soutulenkille, kunhan ”kiireiltäni” joudan. Dieettikin vähän unohtui, kun viini loppui enkä ole malttanut nukkua päiväunia.

_DSC1262

_DSC1285

Kuvissa näkyvät caprit ovat ainakin 10 vuotta vanhat. Ostin ne aikoinaan entiseltä työkaveriltani, jolla on muuten pistämätön tyylitaju. Ne olivat tuolloin minulle aivan liian isot, itse asiassa viime vuoteen asti, ja monesti mietin niiden kaventamista. Onneksi kuuntelin äitiäni, joka vakuutti, että joskus minäkin saan lisää massaa ja muotoja ja jos housut kavennan, niin sitten ne ei enää mahdu jalkaan. Kiitos äidille, jälleen kerran hän oli oikeassa. Muistakaa siis kuunnella äitienne oppeja, äidit ovat melko usein oikeassa 😉 . Omani ei välttämättä jakanut elämänohjeita paljoa, mutta kaikki mitä jakoi, ovat kyllä priimaa.

Ja kun haluaa freesata meikitöntä ilmettä, niin kirkasta (punaista) huulipunaa huuliin ja aurinkolasit silmille, vaikka mökillä ollessa. Senkin äiti opetti.

_DSC1265

_DSC1292

Miten sinun viikonloppusi on sujunut? Oletko ollut festareilla vai viettänyt rauhallista elämää mökillä tai kaupungissa?

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.