10 asiaa

_DSC2622

Mielestäni nämä 10 asiaa minusta -tunnustukset ovat blogeissa ihan parasta antia, sillä silloin oppii tuntemaan vähän toista, joten ajattelin, että teen itsekin tällaisen. Eli tässä 10 asiaa minusta:

1. Olen välillä toivottoman huono erottamaan oikeaa ja vasenta. Esim. jos autoillessa minun käsketään kääntyä seuraavasta risteyksestä vasemmalle, saatan helposti kääntyä oikealle, jos en saa käsimerkkiä oikeaan suuntaan. Varmaan tästä samasta syystä olen aivan onneton kaikessa mikä vaatii koordinaatiokykyä ja rytmissä pysymistä. Minä tanssitunneilla… Never.

2. Olin ennen himoliikkuja. Urheilin ihan älyttömän paljon per viikko. Nyt, viimeisen vuoden ajan, olen urheillut todella harvoin, maks. kerran viikossa. Jostain syystä elämänmuutokset veivät kaiken energian ja ajan liikkumiselta. Jotain kyllä tartteis alkaa tehdä, joten liikuntakipinää odotellessa.

_DSC26013. Olen siivousfriikki. Rakastan siivoamista. Puolisoni väittää, että olen joskus pyytänyt häntä ostamaan uuden imurin saatesanoilla ”jos sen saan, sinun ei tarvitse ikinä enää imuroida.” Tuota en missään nimessä tunnusta sanoneeni, mutta 99% ajasta minä heilun meillä imurin varressa.

4. Olen töihin liittyvissä asioissa todella tarkka, organisoitu ja aina aikataulussa, vaikka ulkopuolisten silmin se saattaa vaikuttaa kaaokselta. Kotona minulla on taas kaikki projektit aivan levällään ja olen todella hajamielinen, unohtelen asioita ja aina on vähintään 10 eri projektia yhtä aikaa kesken. Saatan mennä hakemaan keittiöstä vettä ja unohtaa matkalla mitä olin menossa tekemään ja minne.

5. Rakastan tv-sarjoja. En tiedä mitään parempaa vapaapäivisin kuin katsoa laadukkaita sarjoja. Game of  Thrones, iso sydän!

_DSC2580

6. Elän elämääni suurilla tunteilla. Jos asiat ovat hyvin, ne ovat maailman parhaiten. Jos asiat ovat huonosti, ne ovat maailman huonoiten. Nuorempana koin tämän rasitteena, mutta iän myötä olen oppinut kanavoimaan tunnekuohujani ja koen vain vahvuudekseni sen, että tunnen niin voimakkaasti. Eipähän käy elämä tylsäksi.

7. Olen erakkoluonne. Vaikka olen äärettömän sosiaalinen ja puhelias, olen todella erakko. Rakastan olla yksin ja tarvitsen erittäin paljon omaa tilaa ja rauhaa ympärilleni. Se olikin suurin syy miksi pelkäsin vuosien kahden kodin asumisen jälkeen yhteen kotiin asettumista.

8. En olen syönyt irtokarkkeja yli 2,5 vuoteen. Söin niitä ennen monta kiloa viikossa.

_DSC2613

9. Passuutan puolisoani aina, kun näen siihen tilaisuuden.

10. Rakastan tatuointeja.

Tuliko joku näistä sinulle yllätyksenä?

Yksi kommentti artikkeliin ”10 asiaa

  1. Päivitysilmoitus: Kanttarelli | Marin silmin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.