Tällä viikolla

Huh huh.

Niin se vaan tämä viikko hujahti vauhdilla ohi. Selailen tässä juuri puhelimeni kätköistä löytyviä kuvia tältä viikolta ja hihittelen miten hauskaa minulla on ollut. Lomakin alkoi, joten kaikki on hyvin. Ajattelin viedä teidät mukaani loppuviikolle muutamien kuvien kera. Kuvat ovat puhelimella otettuja, joten pahoitteluni ettei laatu ole priimaa. Toisaalta harmittaa hirvittävästi, ettei esim. Seinäjoella ollut mukana kunnon kameraa, niin olisin voinut kuvata teille upean upean hotellin jossa yövyimme: Hotelli Alman. Saimme huoneen hotellin takana olevasta tornista, joka on valmistunut viime vuonna sen ollessa 50 vuotta ensin tyhjillään. Tornissa on kuusi saunallista huonetta ja yksi sviitti. Huoneissa oli paksut (yli 70 cm) tiiliseinät ja oli kyllä todella näyttävä ja kiva huone. Harmi, kun saunaa emme ennättäneet/jaksaneet testata.

Alla olevassa kuvassa näkyykin sitä tiiliseinää ja huoneen tunnelmaa. Jos menette tänä kesänä esim. Seinäjoen asuntomessuille, niin ehdottomasti varatkaa tuolta huone.

marinsilmin23

Tie vei siis Seinäjoella Provinssiin, jossa olin yhteistyökumppanin kutsumana. Tilaisuuden järjesti Into Seinäjoki, ja oli mukava olla kerrankin itse vieraana tapahtumissa, sillä ennen olen itse järjestänyt paljon tapahtumia ja hostannut niitä.

Ja torstaina oli kyllä minun sydäntä lähellä olevat esiintyjät: Five Finger Death Punch ja Nightwish.

marinsilmin24

marinsilmin26

Ja melko yllättävä, häkellyttävä ja outokin kohtaaminen FFDP:n laulajan, Ivanin, kanssa. Mahtava persoona oli hän. Harmi kun kaikista kuvista tuli tällaisia outoja.

marinsilmin25

Ja Provinssista tie veikin mökin rauhaan. Vanha ei vaan yksinkertaisesti jaksa enää monen päivän settejä, vaikka kuinka yritänkin olla rokkitäti. Eli Tuska jäi kokematta, mutta onneksi mökillä on ollut mukavaa.

marinsilmin28

marinsilmin21

Ja Alman kanssa perinteinen mökkiselfie. Hashtag nomakeup 😉 . Koska mökillä ei meikata. Piste.

marinsilmin29

Ja Chanel addiktin puhelimesta löytyy aina myös Chanel kuvia. It’s Chanel time!

marinsilmin27

Ensi viikolla palaan taas normaaliin rytmiini ja kirjoittelen blogiin useammin, lupaan sen.

Millainen viikko sinulla on ollut?

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.