All black everything

Marin_silmin-0403

Marin_silmin-0444

Minä sitten menin ihastumaan siihen äitini vanhaan maksihameeseen… Ja juuri kun ennätin kirjoittaa eilen, etten koskaan käytä maksihameita. Ihan naurattaa tämä oman takin kääntäminen mitä vaatteisiin tulee. Noh, onneksi se sentään on kesäisen musta 😉 .

Miksei kukaan ole aikaisemmin kertonut miten vilpoisia ne ovat päällä? Tai, ettei ne välttämättä ole supernaisellisia, vaan sopii tällaiseen vähän ”rockimpaan” tyyliin myös?

Marin_silmin-0408

Marin_silmin-0405

Nämä kuvat ovat otettu Huutoniemen kirkon luona. Se on melkoinen ”betonimöhkäle”, joka on rakennettu 1964 ja edustaa 60 -luvun modernismia ja minimalistista arkkitehtuuria. Luulen, että tuo kirkko jakaa mielipiteitä kahtia ulkonäkönsä takia (googlatkaa), mutta minusta se on hurjan kaunis kaikessa minimalistisuudessaan ja rujoudessaan. Olen aina pitänyt harmaista betonipinnoista ja esim. mökkimme eteisessä ja saunassa on harmaata betoniseinää. Minusta se on kaunista.

Näin melko uutena Vaasalaisena olen yllättynyt kuinka aktiivisesti olen tutustunut kaupunkiin. En ole aikaisemmissa kotikaupungeissa kyllä näin aktiivisesti ollut tutustumassa minkälaisia asuinalueita missäkin päin sijaitsee ja kierrellyt eri lenkkipolkuja vaan jämähtänyt samoille tutuille hoodeille. Täällä tulee kierrettyä lähes päivittäin uusissa paikoissa. Ja voi että miten upeita rakennuksia löydän päivä toisensa jälkeen. Keskustassa on upeita vanhoja rakennuksia ja taloja ja monen kohdalla olen haaveillut, että voi kun pääsisi tuonne ja tuonne kuvaamaan sisälle.

Marin_silmin-0430

Marin_silmin-0442

toppi Samsoe & Samsoe / hame äidin vanha / biker Balenciaga / rannekoru Fendi / laukku Chanel / aurinkolasit Ray Ban / varvasläpsyt American Eagle 

Kuvissa näkyykin ainokainen aleostokseni, se mistä kirjoitinkin jo teille aikaisemmin. Se, jonka kohdalla selkärankani petti. Eli tuo Fendin rannekoru. Se on muuten hurjan painava, menisi melkein rannepainosta. Eli eikös se olekin silloin melkein kuin urheiluväline?! Ja silloinhan sitä ei lasketa asusteeksi… Eli käytännössä en ole ostanut aleista mitään vaatteita… 😉 .

5 kommenttia artikkeliin ”All black everything

 1. Huutoniemen eli ’Hutskin’ kirkko on minustakin todella kaunis. Pääsin siellä ripille vuonna ’89. Asuttuani nyt poissa Vaasasta jo yli 17 vuotta on todella kiva seurata blogiasi ja tuttuja paikkoja, jotka näkyvät kuvissasi. ”Blogiholistille” sinun blogisi on raikas uusi tuttavuus.
  Minä lähdin Vaasasta, mutta Vaasa ei lähtenyt minusta. ❤️

  Tykkää

  1. Hei SK,

   kiitos ihanasta viestistäsi. Sinulle ”Hutskin” kirkko on siis hyvinkin läheinen.
   Mukavaa, jos blogini kautta voit seurata tuttuja paikkoja ja muistella menneitä, toivottavasti vielä käyt Vaasassa silloin tällöin ❤ .
   Ihanaa kesän jatkoa!

   Tykkää

 2. Ihana mekko, oon ettinyt jotain vastaavaa.Kyllä mustat vaatteet sitten ovat tyylikkäitä. Ei voi muuta todeta 🙂 Saako kysyä tuon selän tatuointitsi tarinaa? Aika vaikuttava!

  Tykkää

  1. Hei Henna!

   Tuo on itseasiassa maksihameen ja topin yhdistelmä, en ole koskaan aikaisemmin käyttänyt maksihameita, vaan pitänyt niitä aivan liian naisellisina omaan makuuni. Tuo on kuitenkin ihan kiva, varsinkin koko mustana ja bikerin kanssa, niin ei ole liian lady-like makuuni 🙂 . Luulen, että maksihameita löytyy kaikkialta kaupoista, omani on tosiaankin äidin vanha, niin en tiedä sen taustasta enempää.

   Selän tatuointi sai alkunsa vuosia sitten, äitini kuoleman jälkeen. Se on koko selän kokoinen ja enkelin lisäksi selässä on mm. liljoja. Nyt on meneillään/alkamassa käsiprojekti. Haluaisin tatuoida tuon oikean käteni sisäsyrjän kokonaan. Inspiraatiota vaan odottelen tässä, että mitä sinne seuraavaksi piirrettäisiin.

   Mukavaa viikkoa Henna! Toivottavasti säät suosii enemmän kuin täällä Itä-Suomessa. Meillä sataa kaatamalla vettä 😦

   Tykkää

 3. Ihana asu! Tollasta mekkoa olen itsekin etsinyt 🙂 Saako kysyä tuosta selän tatuoinnin tarinasta? Melko vaikuttava!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.