Luonnonkosmetiikka suosikkini

Huom! Postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka ovat merkitty *-merkillä.

Marin_silmin-1026

Muistatteko kun kerroin teille ihonhoidosta ja luonnonkosmetiikan käytöstä toukokuussa?

Kun joitain vuosia sitten päätin, että vaihdan kosteusvoiteet ja puhdistusaineet luonnonmukaisiin, istuin illat pitkät koneen äärellä ja etsin erilaisia luonnonkosmetiikkamerkkejä ja tuskailin mitkä merkit olisivat hyviä ja mitkä välttämättä ei. Tuskailuni loppuivat samantien, kun eksyin kotimaiselle Jolie.fi* -sivustolle ja luonnonkosmetiikka kokeiluni pääsivät vihdoin ja viimein alkuun.

Lainasin seuraavan pätkän suoraan Jolien sivuilta, joka tiivistää hyvin minkälaisesta verkkokaupasta on kyse: ”Jolie on Suomen suurin luonnonkosmetiikkatalo, kauneuden ja hyvinvoinnin edelläkävijä, joka tunnetaan erityisen hyvästä ja tinkimättömästä ekosertifioidusta luksusluonnonkosmetiikasta. Joliessa vaalitaan laatua ja ylellisyyttä – ripauksella pariisilaista eleganssia.”

Ja sitä kaikkea Jolie todellakin on. Tuotevalikoima on erittäin kattava sekä laadukas ja tuotteet tulevat erittäin nopeasti kotiin, kauniissa pahvipaketissa ja aina pienen henkilökohtaisen tervehdyksen kera. Se saa minut joka kerta hymyilemään, pieni ele, jolla on suuri merkitys.

Mutta nyt voisin esitellä muutaman luottotuotteeni ja muutaman uuden tuttavuuden, jotka ovat yllättäneet positiivisesti.

Marin_silmin-1017

Marin_silmin-1022-2

Kun tänä keväänä kohistiin monessa eri paikassa luonnonmukaisesta hampaidenvalkaisusta, Warpaintista*, olin heti Jolien kaupassa klikkaamassa tuotteen ostoskoriini ja testattavaksi. Kyseessä on siis 100% luonnollinen hampaiden valkaisuun tarkoitettu musta jauhe. Tuotteessa on bentoniittisavea, kookoksen kuoresta valmistettua aktiivihiiltä ja mm. piparminttua ja sitruunamyrttiä. Tuote lupaa kiillottaa hampaita hellästi, kiillettä vahingoittamatta ja vaalentaa tummentumia, liian hyvää ollakseen totta? Olen melko todella skeptinen tällaisten tuotteiden kanssa ja käyn yleensä hammaslääkärissä hampaiden vaalennuksessa, mutta halusin tuotetta testata ja onneksi näin tein! Nimittäin huomasin selkeän eron hampaiden sävyssä jo aika pian käytön aloituksen jälkeen. Vaikka pesu saattaa aluksi tuntua epämiellyttävältä ja likaiselta, koska jauhe on tosiaankin mustaa ja sitä tuntuu jäävän ikenien ylärajaan, on se kuitenkin hyvin toimiva. Vahva suositus siis Warpaintille! Puolisokin sanoi ottavan tuotteen käyttöön kuukauden päästä, kun hän on nähnyt, että minun hampaat ovat kestäneet suussa ehjinä 😉 .

Marin_silmin-1003

Toinen uusi positiivinen tuttavuus on ollut Madaran puhdistusvesi*. Se on kasvoveden oloista nestettä, joka poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet ja kosteuttaa ihoa. Olin vähän skeptinen tämänkin tuotteen suhteen, että näinköhän minun ripsari tuolla vedellä lähtee ja hoplaa, niinhän se vain ripsistä katosi. Tuotteessa on myös hyaluronihappoa. Tämä on tuote mikä lähtee jatkossa reissuihin mukaan, niin helppo ja vaivaton.

Marin_silmin-0998

Luottotuote jo pidemmältä ajalta kasvojen puhdistukseen on Iroisien puhdistusgeeli*. Geeli on ”puhtaan” ja raikkaan tuoksuinen ja alkoholiton. Geelillä lähtee hyvin meikki pois, eikä se kuivata ihoa, vaan jättää raikkaan ja puhtaan tunteen iholle. Mukana on mm. sitruunaa (antiseptinen) ja merilevää (suojaa ja kosteuttaa).

Marin_silmin-1009

Pain tasapainottava kasvovoide* oli minun apuna pahimpina taisteluni hetkinä, kun kamppailin rasvoittuvan ja epäpuhtauksia sisältävän ihoni kanssa. Tätä pidän jatkuvasti putelieni joukoissa, ihan vain varmuuden vuoksi. Koostumus on kevyt ja se imeytyy iholle nopeasti ja jättää mattapinnan, loistava tuote meikinalusvoiteeksi. Voide myös säätelee ihon liiallista talineritystä ja mukana on mm. ohdaketta, kurjenpolvea ja rohtopurasruohoa tasapainottamassa ihoa ja sen sävyä. Suosikkini!

Marin_silmin-1012

Seerumeista käytössäni on ollut Absolutionin Le Sérum* jo yhtä kauan kuin Pain voidekin ja pitkälti samoista syistä. Erittäin hyvä epäpuhtaalle ja herkästi rasvoittuvalle iholle, jossa mukana mm. aloe veraa, kalottikukkaa ja seljanmarjaa. Tätä olen käyttänyt jopa auringonoton jälkeen. Tuoksu on minusta aivan ihana, mutta tiedän että tuoksu saattaa jakaa mielipiteet kahtia.

Marin_silmin-1007

Bonuksena vielä yksi hyvä luonnonkosmetiikka deodorantti: Madaran Bio Active deodorantti*. Paras tähän mennessä luonnonkosmetiikka deodoranteista mitä olen testannut! Ei pidä niin hyvin kuin kaupan ”alumiinidödöt”, mutta minulle jolla on erittäin herkät kainalot, ei aiheuta mitään allergiaoireita ja pitää melko hyvin tuoksut kurissa.

Nämä ovat minun suosikit ja eniten käytössä olevat luonnonkosmetiikkatuotteet. Tällä hetkellä minulla on testissä eräs Madaran tuotesarja ja palaan siihen myöhemmin, kun olen sitä vielä jonkun aikaa testannut. Alku on ainakin ollut lupaava.

Marin_silmin-1015

Joliessa alkoi  muuten tänään Super Summer Sale. 22.-27.6. välisenä aikana yli 100 valikoitua laadukasta luonnonkosmetiikkatuotetta -20 % koodilla: summersale.

Käytätkö sinä luonnonkosmetiikkaa? Mikä on suosikkisituotteesi?

*Mainoslinkki/affiliatelinkki

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.