Viikonloppu

Marin_silmin-0925

Marin_silmin-0928

Tämä viikko on ollut melkoista härdelliä, niin kuin minun viikot tuppaa yleensä olemaan. Olen ihminen, jolla on aina sata rautaa tulessa ja yleensä vielä vähän enemmän. Ja näin juuri ennen kesälomaa täytyy pusertaa paljon projekteja finaaliin, joten tällä viikolla on menty tukka putkella. Pahoitteluni siis pienestä hiljaiselosta. En ole (ainakaan vielä) hylännyt blogiani.

Olen kuitenkin ennättänyt nyt viikonlopun aikana lataamaan akkuja mökillä. Nauttimaan kiireettömästä elosta, ennen parin viikon tiukkaa rutistusta. Viikonloppu on ollut Savossa erittäin sateinen ja myrskyinen, mutta rauhoittava ja puhdistava. Mieleen ei ole tullut tällä kertaa varjoja, vaan mieli on vaeltanut kaukomaille, itse asiassa Miamiin ja Key Westiin saakka. Sinne meidän tie taitaakin viedä joulukuussa, neljän vuoden tauon jälkeen. Ihanaa, rakastan Key Westiä! Ja ennen kaikkea rakastan tällaisia spontaaneja päätöksiä: Lähdetäänkö? No lähdetään!

Marin_silmin-0933

Ja ette muuten usko! Kun tulimme mökkitiemme päähän ja aloimme siirtämään tavaroitamme veneeseen, niin ihmettelin, että mitähän ääntä metsästä kuuluu. Vähän panikoin mielessäni että voiko siellä olla karhu, mutten uskaltanut sanoa ääneen mitään. Ja kun sitten pääsimme saaren puolelle, vastarannalle ilmestyi iso hirvi. Oli melkoisen ylväs ilmestys!

Nyt olenkin taas kotona Vaasassa, ja koti tuntuu tyhjältä ja äänettömältä. Tytöt nimittäin jäivät ”ukille” hoitoon. Siellä on kuulemma riittänyt vauhtia, ja villiä elämää. Niin kuin kolmesta pikkukoirasta voi olettaakin. Matkalla kotiin pysähdyimme niin rakkaaseen Jyväskylään. Melkein sydän halkesi ikävästä ja kaipuusta, kun kävelimme kaupungilla, 9 kuukauden aikana oli tullut vaikka mitä uutta ja ihmeellistä katukuvaan. Ehkä vielä jonain päivänä palaamme sinne takaisin.

Marin_silmin-0926

Pysähdyimme myös Tuurissa, tuossa Suomen suurimmassa kyläkaupassa. Paljon oli myymälä muuttunut sitten viime näkemän, ja vaikka kuinka yritimme olla hyviä tarjoushaukkoja, lähdimme pois melkein  tyhjin käsin. Tai noh, minä löysin kynsilakkaa, joten loppumatka menikin kynsiä lakatessa. Ja nämä kuvat ovatkin Tuurin pihalla otettuja.

Marin_silmin-0947

trikoomekko Jackpot / farkut Top Shop / kengät Adidas / laukku Balenciaga / rannekoru Givenchy

Teitä ihania lukijoita on löytänyt blogiini aika paljon, jopa niin paljon, että välillä olen ihmetellyt että onpa aika mieletöntä kuinka moni lukee minun juttujani. Moni on teistä laittanut myös sähköpostia minulle ja facebookin kautta myös, mutta mielelläni kuulisin teistä enemmänkin. Mitä sinulle kuuluu? Millainen viikonloppu sinulla on ollut?

2 kommenttia artikkeliin ”Viikonloppu

 1. Moi Mari! Ootpa ollut tutuissa maisemissa, tunnistin heti 🙂 Tuuri on mun kotikylä ja juuri tänä viikonloppuna käytiinkin siellä äidin luona taas rentoutumassa, lenkkeilemässä ja tietysti Keskisellä. Juhannus kun vietetään perinteiseen tapaan Nummirockissa, ja kaikkia puolen viikon leirielämään tarvittavia tavaroita täytyi hakea äipän varastosta ja kaupasta. Tänään ajeltiin takaisin kotiin Vaasaan, festaritavaroiden pakkailun ja merenrantalenkin jälkeen onkin kiva mennä nukkumaan. Koirakin on aivan poikki viikonlopusta 🙂

  Tykkää

  1. Moi Meeri.
   Sinä olet kotoisin Tuurista, ihan mahtavaa :). Minä ajoin monta vuotta Tuurin ohi, kun kuljin JKL-Vaasa väliä, mutten ikinä oikeastaan pysähtynyt kauppaan (tankilla kävin kyllä). Edellisestä käynnistä taisi olla kuusi vuotta.
   Meilläkin viikonloppuna varauduttiin Juhannukseen ja roudattiin saareen tavaraa todella paljon. Koiratytötkin jäi hoitoon isälleni, niin ei tarvitse viikon sisään olla 20 tuntia autossa.

   Ihanaa tulevaa viikkoa ja loistavia festareita! Minä rokkailen vasta Provinssissa. Ja koiralle rapsutuksia!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.