Lainahatussa

Marin_silmin-0361-2

Marin_silmin-0375

Muistatteko lomatyyli postaukseni viime viikolta?

Siitä inspiroituneena hankin rennon nahkahameen ja otin sen kesäkäyttöön. Siihen musta silkkipaita ja Chanelin espadrillokset ja puolisolta varastettu  lainattu kesähattu, ja rento kesäasu olikin valmis. Olen aina mieltänyt nahkahameet enemmän talvikäyttöön ja muutama kynämallinen nahkahame minulla ennestään oli, mutta kesäkäyttöön kaipasin rentoa ja väljää mallia.

Marin_silmin-0362

Marin_silmin-0370

En ole ikinä miettinyt pääni, saatikka puolison pään, kokoa, mutta joko minulla on megaiso pää tai puolisolla pikkuruinen, sillä sain todellakin survoa tuon hatun päähäni, ja se oli kyllä aivan liian pieni. Okei, minulla on kyllä todella paksu tukka, joten menköön nyt ainakin osittain sen piikkiin. Vai liekö se äärettömän suuri älykkyyteni tehnyt minulle niin ison pään…

Marin_silmin-0366

Marin_silmin-0365

hame Zara / silkkipaita French connection / espadrillokset Chanel / laukku Chanel / kaulakoru Cos / hattu puolison / aurinkolasit Versace

Rehellisyyden nimissä täytyy tunnustaa etten ole lainkaan hattuihminen, mutta näissä kuvissa hattu näyttää ihan kivalle, joten ehkäpä ostan itselleni jonkun kivan lomahatun.

Ja ostamisesta puheenollen. Verkkokauppojen kesäalet ovat pyörineet käynnissä jo hetken aikaa (miten ne muuten vuosi vuodelta aikaistuvat?) ja päätin etten selaile niitä ollenkaan, koska vaikka oikeaa tarvetta minkään hankkimiselle ei ole, niin sellainen syntyy kyllä nanosekuntissa, kun jotain kivaa löytyy. Noh, eiliseen asti selkäranka piti, kunnes jotenkin monen mutkan kautta (eli kirjoitin ihan suoraan osoiteriville oikean osoitteen) päädyin Fendin sivuille ja se oli sitten siinä. Onneksi tuleva paketti on ihan pieni, sallittakoon se tällä kertaa.

Olisiko sinulla antaa vinkkiä mistä löytyisi kivoja kesähattuja?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.