Sunday chilling

Marin_silmin-0751

Marin_silmin-0771

Huonosti tai vähän nukuttujen öiden jälkeen saan yleensä kunnon energiapuuskan, jolloin joko siivoan tai laitan ruokaa.

Tämä aamu ei ollut poikkeus ja tein kaalilaatikon ja mansikkakiisselin, lapsuuteni lempiruokia. Puoliso kipaisi vielä lähikaupasta vaniljajäätelöä. Sitten sohvan pohjalle ja TV-sarja maratonit käyntiin. Paras tapa viettää sunnuntai, jos meinaa olla vähän kohmeinen olo. Syödä, nukkua ja katsoa tv-sarjoja.

Marin_silmin-0758

Marin_silmin-0753

Mutta koska sunnuntai on aina tyttöjen päivä, niin pakko oli kerätä luut sohvalta ja käydä koirien kanssa ulkoilemassa ja samalla heittelemässä frisbeegolfia. Shokkipinkkiä punaa huuliin ja aurinkolasit silmille, tänään ei jaksa meikata.

Marin_silmin-0792

Marin_silmin-0787

Marin_silmin-0805

neuletakki Samsoe & Samsoe / housut Your Face / kengät Samsoe & Samsoe / silkkitoppi Isabel Marant / laukku Salmiak Studio / aurinkolasit Ray Ban / koirat Marsa & Alma

Olenko muuten kertonut, että villakoiramme on sokea? Marsalla on perinnöllinen verkkokalvon rappeuma (PRA) ja hän on ollut jo yli puolet elämästään sokea. Vaikka näkö on mennyt, niin kuulossa ei ole mitään vikaa, sillä jääkaapistamme ei saa otettua juustoa niin hiljaa, ettei tuo ahmatti ole sadasosasekuntissa passissa vieressä. Marsa on pohjattoman ahne ja uskomattoman taitava ruokavaras. Sen tämän hetkinen ruokaennätys on parin viikon takaa: kolme ruoka-annosta puolentoistatunnin sisällä. Siitä syystä Alma syökin nykyään ruokansa sängyssä, koska sinne Marsa ei pääse hyppäämään. Olen aina sanonutkin että Marsa oppisi vaikka puhumaan suomea, jos sitä ruualla/herkuilla opettaisi.

Minkälainen sinun sunnuntai on ollut?

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.