Lomatyyli

 

Ihanan simppeliä, väljiä yläosia ja raikasta mustaa 😉 , siitä on minun lomatyyli tehty.

2016-06-112
Kuvat Pinterest

Fiilistelin tänään aamulla tulevaa lomaani ja sen myötä unohduin Pinterestiin ihailemaan kaikkea kaunista. Kuvakollaasien mukaisiin asuihin tahtoisin pukeutua lomallani. Periaatteessa kaikki osaset löytyvät omasta vaatehuoneesta, mutta koskaan omat asut eivät näytä noin kauniin yksinkertaisilta ja freeseiltä kuin kuvissa näkyvät asut.

Pinterest on minulle vähän vaarallinen paikka, saatan unohtua haaveilemaan sinne tuntikausiksi. Nytkin kaksi tuntia meni silmänräpäyksessä. Siksi pyrinkin käymään siellä mahdollisimman harvoin, oman ajan säästämiseksi.

Lomasuunnitelmat alkavat hieman jo muodostua, sopivan väljillä aikatauluilla, ettei tule tunne että lomakin menee suorittaessa. Perfektionistin perusarkea, suorittaminen. Lomalla aion ainakin käydä mökiltä polkypyörällä torilla hakemassa tuoreet kasvikset grilliin. Ja lukea riippumatossa kirjoja. Ja juoda shampanjaa laiturin nokassa, koska se nyt vaan kuuluu kesään, kuohuva. Lisäksi taisin ohimennen luvata puolisolle, että lähden telttailemaan (apua!), mutta tiedän, että se jo sujuu. Siitä kiitos viime kesän Lapin vaellukselle, tämä nainen saatiin sitten lapsuuden yöpymään teltassa. Voisinkin kertoa teille joskus tuosta vaelluksesta, se oli huikean hieno reissu.

2016-06-113
Kuvat Pinterest

Millainen on sinun lomatyylisi?

Niin, ja tiesithän että voit seurata blogiani myös Bloglovinin kautta? Lisäksi löydät minut Instagramista, jonne lisäilen myös paljon arkikuvia. Mietin, että perustaisinko blogille oman Facebook sivun, seuraisitko sinä sitä kautta blogiani?

3 kommenttia artikkeliin ”Lomatyyli

 1. Päivitysilmoitus: Lainahatussa | Marin silmin
 2. Nuo mustat nahkasandaalit ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan upeat! Onko sinulla jossain ylhäällä mistä tuollaisia voisi lähteä metsästämään? 🙂 – T

  Tykkää

  1. Hei Tuulia,

   eikö olekin todella upeat sandaalit! Minä en katsonut silloin tarkemmin, että mistä niitä voisi löytyä ja tarkoituksenani on ollut etsiä nuo käsiini, mutta en ole ennättänyt paneutua asiaan laisinkaan. Jos sinä löydät nuo sandaalit jostain, niin tule ihmeessä kertomaan niistä minullekin!Jos löydän ne jostain, niin ilmoitan sinulle 🙂

   Mukavaa Juhannusviikkoa!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.