Eläinvideot

Marin_silmin-0551

Rakastan eläinvideoita (kukapa ei rakastaisi!).

Parasta huvia on löytää some-kanavista hellyyttäviä eläinvideoita ja katsella niitä vedet silmissä nauraen tai vähän lässyttäen miten ihania eläimiä ja niin hilmuisen söpöjä.

Voitte siis arvata että toukokuu katsottiin tiiviisti Norppaliveä, niin töissä kuin kotonakin. Kerran töissä iltapäiväkahvilla ollessa tuli puhetta Norppalivestä ja että olin surullinen sen toukokuussa päättymisestä ja pojat vinkkasivat minulle eräästä Bird streamista, mistä voi katsoa neljää eri linnunpesää samanaikaisesti. Voitte varmaan kuvitella sitä innostuksen määrää, kun menin katsomaan livelähetystä ja näin pieniä hiirihaukan untuvikkoja… Voi elämä, miten suloisia ne olivat! Olen seurannut niiden kehitystä silmä kovana, välillä nauraen, välillä hämmästellen (miten ne pysyy korkealla pesässä etteivät tipu), jatkuvasti lässyttäen ja kerran tipuin töissä työtuoliltani, kun seurasin niiden touhuja niin innokkaasti.

Marin_silmin-0123-2

Tämä alla oleva panda video on yksi suosikeistani. Olin tohkeissani videon jälkeen ja kysyin kotona, että olisiko mitenkään mahdollista saada omaa pandaa kotiin…

Ja koiravideot on vaan ihan parhaita.

Ja tanssivat linnut!

Ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua! Minä otan rennosti ja kohta alkaa leffailta melkoisilla herkkuruuilla. Otan kyllä lasin viiniäkin, ehkä kaksikin.

Marin_silmin-0268

Tykkäätkö sinä eläinvideoista? Paljasta suosikkisi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.