Pellavaa BYPIAS

Marin_silmin-0257

Marin_silmin-0254-2

Marin_silmin-0242

*Yhteistyössä BYPIAS

Olen tainnut teille mainita, että tykkään luonnonkuiduista vaatteissa ja että pellava on minulle erittäin mieleinen kesämateriaali. Ja niinhän se on, yksi suosikeistani!

Sain BYPIAS:lta tämän kuvissa näkyvän upean pellavatunikan, ja voi että tykkään siitä paljon. On kyllä niin minun näköinen ja oloinen (ja värinen), että haluaisin pitää sitä joka päivä päällä. Malli on ihanan ajaton ja simppeli ja olen yhdistänyt sitä hyvin erilaisiin alaosiin. Huiveilla, koruilla ja takeilla tunika muuttuu aivan eri näköiseksi. Ihanan monikäyttöinen! Kyseessä on siis tämä tunika. Mitoitus on ehkä moneen ketjumerkkiin nähden reiluhko, minulle tunikasta meni hyvin S-koko, ja käytän kyllä yleensä ainakin M-koon vaatteita.

Marin_silmin-0265

BYPIAS oli minulle entuudestaan nimeltä tuttu merkki, mutten ollut käyttänyt heidän tuotteitaan ja nyt kun olen tutustunut merkkiin enemmän, olen kyllä melkoisen vakuuttunut tuotteista ja tarinasta brändin takana. Brändin takana on siis entinen kampaaja Pia Erlund, joka suunnitteli itselleen pellavatunikan, josta hänen asiakkaat kiinnostuivat ja siitä lähti koko brändin luominen ja rakentaminen. Nykyään verkkokaupan lisäksi kivijalkaputiikkeja on 6 kpl. Ja se jos mikä puhutteli minua, että heidän arvomaailmansa ja näkemyksensä vaatteista täsmää täysin omien arvojen ja valintojen kanssa: vaatteiden ajattomuus, pitkäikäisyys, luonnonmateriaalit ja sanotaan ei-kiitos-kertakäyttökulttuurille.

Marin_silmin-0247

Marin_silmin-0252

En kovasti liioittele, jos sanon että RAKASTAN tällaisia kasvutarinoita ja rohkeita heittäytyjiä ja naisyrittäjien tarinoita. Nostan todellakin hattua tällaisille rohkeille naisille, jotka luottavat voimakkaasti omaan visioonsa ja lähtevät tavoittelemaan omia unelmiaan. En itse ole yrittäjä, mutta työskentelen pienessä yrityksessä, jossa meillä kaikilla on valtava halu, into ja energia kasvattaa meistä jotain suurta, jotain merkittävää, mutta kuitenkin niin, että meillä on hyvä fiilis töissä joka päivä. Joten siksikin kaikki tällaiset kasvutarinat tekevät minuun suuren vaikutuksen. Kaiken eteen on tehty niin valtavan paljon työtä ja se hyvä työ on kantanut hedelmää.

Jos sinulle merkki ei ole entuudestaan tuttu, niin suosittelen ehdottomasti kurkistamaan BYPIAS:in verkkokauppaan. Siellä on vaikka mitä ihanaa! Minä ajattelin tilata meille jo vuosia haikailemani pellavapussilakanat. Olen niitä tosiaankin jo vuosikaupalla miettinyt meille kotiin, mutta en ole raaskinut ostaa, kun olen pelännyt että miten niiden käy,  kun koirat nukkuu sängyssä ja petivaatteita pestään todella paljon, mutta nyt kun olen nähnyt tuon tunikan laadun, niin uskallan kyllä ostaa nuo lakanat kotiin. Sen jälkeen ei voi tulla kuin hyviä unia 🙂 .

Marin_silmin-0260

Marin_silmin-0280

tunika BYPIAS (*saatu) / nahkahousut Michael Kors / ballerinat Pretty Ballerinas / laukku Hermès / rannekoru Hermès / huivi ei merkkiä /aurinkolasit Versace

Onko BYPIAS sinulle tuttu merkki?

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.