Tuulee

Marin_silmin-0291

Marin_silmin-0295

En ole ennen Vaasaan muuttoa asunut koskaan kaupungissa, joka sijaitsee meren rannalla. En ole siis ikinä ajatellut kuinka kovasti mereltä tuulee, varsinkin silloin kun säätiedotus lupaa kunnon myrskyä Suomeen. Juuri silloin tämä järkähtämätön minä-haluan-meri-kuvia-luupää haluaa kuvaamaan asukuvia Raippaluodon sillalle.

Ja sinnehän me sitten Tuulannelin kanssa eilen suunnattiin, ottamaan merellisiä asukuvia. Meinasi lentää sekä asu että nainen tuulen mukana mereen.

Marin_silmin-0240

Marin_silmin-0300

Tuosta mekosta/tunikasta on pakko kertoa eräs tarina.

Olimme 2012 New Yorkissa lomamatkalla. Juuri viimeiselle illalle ennen lentoa Key Westiin sattui sellainen pieni tapahtuma kuin Fourth of July. Päädyimme puolisoni kanssa viettämään iltaa Hudson-joen viereiselle moottoritielle varmaan miljoonan muun ihmisen kanssa (tie oli suljettu liikenteeltä) ja ihastelemaan yhtä hienointa ilotulitusta mitä olen koskaan nähnyt! Ilotulitus ammuttiin neljästä laivasta Hudson-joelta yhtä aikaa ja tunnelma oli tuolla moottoritiellä katossa. Sinä kesänä oli todella kovat hellelukemat ja siinä kun vieri vieressä oltiin kuin sillit purkissa, niin oli mekko melkoisen hikinen ja märkä kun joskus yöllä kömmittiin jatkojen kautta hotelliin nukkumaan. Samainen mekko oli juuri ennen noita juhlia saatu pesetettyä kun aikaisemmin tuolla viikolla olimme Central Parkissa katsomassa Norah Jonesin keikkaa ja sielläkin oli melkoisen tiivis ja hikinen tunnelma. Heti kun olimme seuraavana päivänä lentäneet Key Westiin, taisimme etsiä ensimmäiseksi pesulan. Montakohan kertaa tuolla reissulla tuli käytettyä pesulapalveluita…

Eilen ei kyllä tarvinnut stressata että kuuma tulisi kuvia ottaessa, enemmänkin meinasi olla syväjäässä 😉 . Ja kun illalla tulin kotiin kuvausreissulta, Alma murjotti koko illan kun ei päässyt mukaan. Ei suostunut edes syömään. Varsinainen diiva tuo meidän huippumalli.

Tämä mekko on kyllä yksi lemppareistani ja varsinkin kesälämpimillä olen uhkarohkeasti käyttänyt sitä oikeasti mekkona, vaikkakin se on kyllä aika lyhyt. Sillä myös rokattiin Qstock vuonna 2014. Varsinainen ”juhlimismekko” siis kyseessä.

Marin_silmin-0298

Marin_silmin-0306

mekko Philosophy blues original / nahkahousut Michael Kors / ballerinat Pretty Ballerinas / rannekoru Hermès / laukku Hermès / aurinkolasit Versace

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Tuulee

  1. Päivitysilmoitus: For sale | Marin silmin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.