Luontovisa

Terveisiä tien päältä. Olemme matkalla kummitytön synttärihulinoihin ja mökille. Allekirjoittaneella meinaa hieman väsy painaa, sillä eilinen ilta/yö meni työporukalla softista pelatessa. Oli kuulkaa hurjan kivaa! Alkuun vastustelin, että ei ole minun juttu, mutta niin vain vei kilpailuvietti ja voitonhalu voiton ja piiloteltiin puskassa adrenaaliryöpyssä ja ammuttiin vastustajia. Pakko päästä joskus pelaamaan uudestaan! Kuvakin löytyy instagramista (marinsilmin).

Mutta mennään ihan asiaan kun näin automatkalla on aikaa pohtia maailmaa…

Marin_silmin-0028-2

Marin_silmin-0009

Nyt seuraa pähkinä purtavaksi.

Kaikki meistä on nähnyt (ainakin tv:ssä) vasikan, porsaan, varsan, kissanpennun ja koiranpennun. Mutta kuinkas moni on nähnyt pulun poikasen?

Nii-in, minä en ainakaan ole nähnyt, eikä ole nähnyt puolisokaan. Eikä appivanhemmat, ei isäni eikä kaverit. Viimeksi aihetta pohdittiin tyttöjen kanssa Nizzassa kun viinilasillisen ääressä pulut ympäröivät meidät. Missä ihmeessä on pulun poikaset, ei kai ne niin isoinakaan synny? Ei ainakaan olisi kiva silloin olla se puluäiti joka pyöräyttää itsensä kokoisen munan.

Marin_silmin-0023-2

Marin_silmin-0016

Tämä pohdinta saattaa kuulostaa vähän hassulta, mutta kyllä me ihan aidosti olemme tätä asiaa pähkäilleet milloin milläkin kokoonpanolla.

Muutenkin pohdimme mitä ihmeellisimpiä eläinmaailman asioita puolisoni kanssa, varsinkin automatkoilla, koska istumme melko paljon autonratissa. Usein on käynnissä melkoiset väännöt, kun mietitään milloin pitkäkarvaisia lehmiä tai vaikka mikä on uuhi tai onko mustan lampaan ja valkoisen lampaan villa samanlaista. Nykyään harvoin saamme enää täyttä sotaa päälle väittelyillä, sillä google pelastaa aina, ja voi tarkistaa asioiden oikean laidan. Tätä puluasiaa emme kyllä ole koskaan tarkistaneet, ilmeisesti haluamme pitää tämän salaisuuden verhoiltuna.

Osaatko sinä ratkaista (ilman googlea) tämän luontovisan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.