Yksi mekko, kaksi asua

Marin_silmin-0494

Marin_silmin-0496

Marin_silmin-0507

Mietin pitkään kirjoitanko otsikkoon ”yksi tunika, kaksi asua”, sillä käytän tuollaisia lyhyitä mekkoja yleensä tunikoina.

Lyhyt mekko + valkoinen väri = ei ollenkaan minun tyylinen asu eikä varsinkaan samassa yhtälössä. En ole oikein mekko ihminen ja varsinkin lyhyissä mekoissa en tunne oloani kovinkaan kotoisaksi, ellei jalassa ole paksut mustat sukkikset. Olen aika menevä ja eläväinen tyyppi, joten pikkumekot eivät oikein kestä menossani mukana.

Kuitenkin ihastuin heti tuohon Carin Westerin Hendrika mekkoon, vaikkakin se on lyhyt ja valkoinen, ja lopulta pähkäilyjen jälkeen viime viikolla ostin sen sitten Minun\Min putiikista itselleni.

Marin_silmin-0519

Marin_silmin-0515

Marin_silmin-0514

Eilen oli Sweet Vaasassa Guillaume Roujasin näyttelyn ”Walk in the Light” avajaiset ja cocktail tilaisuus ja minun oli tarkoitus käydä paikan päällä, mutta kiireiden vuoksi ilta jäi väliin. Kerkesin kuitenkin pähkäillä asuja iltaa varten ja sama mekko muuntui kyllä hyvin eri tyyliseksi laittamalla leveälahkeiset housut ja ballerinat sukkisten ja korkkareiden tilalle.

Tykkäsin kovasti kummastakin kombosta ja toivottavasti pääsen kumpaakin joskus käyttämään.

Kumpi asu on enemmän sinun makuun, mekko vai tunika?

Marin_silmin-0503

mekko Carin Wester / laukku Chanel / korkkarit Louboutin / ballerinat Pretty Ballerinas / housut Your Face / sukkikset Swedish Stockings / korut äidin vanhat + Cos / photobomb + kuvausassari Alma

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.