Minun \ Min

Marin_silmin-0194

Vaasassa on paljon kivoja putiikkeja, ja haluan esitellä teille ehdottoman suosikkini: Minun \ Min lifestyle -myymälän, jossa myydään skandinaavista designia.

Olen tutustunut liikkeen ihaniin yrittäjiin, Neaan ja Elinaan, koska ravaan myymälässä aika paljon, ja nykyään uskallan tituleerata tyttöjä jo kavereiksini. Ihana, miten aikuisiälläkin löytää itsensä oloisia ihmisiä, ja näin asiakassuhteen kauttakin tutustuu ja ystävystyy. Joskus mietin, pitäisikö palkkani ohjata suoraan tyttöjen kassaan, koska jotenkin se sinne aina siirtyy.

Marin_silmin-0139-2

Putiikki on minulle loputon inspiraation lähde ja en ole tainnut ikinä päästä liikkeestä ulos ostamatta sieltä mitään. Tytöillä on erittäin hyvä kyky ostaa liikkeeseen todella upeita vaatteita ja sisustusjuttuja, aina niin omanoloisia.

Marin_silmin-0179

Tänään marssin aamulla liikkeelle ja Nea antoi minun luvan kuvata, jotta voin teillekin näyttää miten ihana putiikki on kyseessä. Siinä sivussa kun kuvasin, niin autoin Neaa myymälän puolella ihan huomaamatta, sillä oli ihana löytää muillekin asiakkaille heille sopivia juttuja. Terveisiä heille, jos tätä luette!

Marin_silmin-0190

Marin_silmin-0141-2

Tänään ihastelin upeita haalean roosan sävyisiä sisustusjuttuja ja vaatteita, vaikka en niitä kyllä itse osaisi käyttää. Mutta koska esillepanot olivat niin upeita, niin ei ollut kaukana, että olisin ostanut roosan värisen tyynyn ja viltin kotiin. Jotain kyllä ostinkin, ja alla olevasta kuvasta se jo paljastuu… Ja se ei ole tuo pitsi t-paita, vaikka se oli kyllä todella kaunis!

Marin_silmin-0236-2

Marin_silmin-0157-2

On hienoa, että tällaisia upeita, asiakaspalveluun panostavia kivijalkaputiikkeja on vielä olemassa, kun nettikaupat jylläävät nykyään niin voimakkaasti. Ainakaan minä en saa verkkokaupoista samalla tavalla inspiraatiota ja tykkään muutenkin hypistellä materiaaleja. Minun\ Min kaupalla ei ole (ainakaan vielä) verkkokauppaa.

Jos joskus eksytte Vaasaan, niin käykää ehdottomasti liikkeessä ihastelemassa ja hypistelemässä upeita juttuja. Uskon, että saattaa lähteä kyllä kaikkea kivaa kotiinkin asti ;).

 

Marin_silmin-0229-2

mekko (takkina) Samsoe & Samsoe / toppi Vera Wang / nahkahousut Rick Owens / kengät Samsoe & Samsoe / rannekoru Givenchy / laukku Chanel

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.