Reko-ruokarinki

Marin_silmin-0174

Marin_silmin-0166

Yksi parhaimpia asioita Vaasaan muutossa on ollut Reko-ruokarinki.

Rekon tarkoituksena on tarjota lähiruokaa kuluttajille suoraan tuottajilta, ilman välikäsiä.

Olen erittäin kiinnostunut siitä, mistä lautaselleni päätyvä ruoka oikein tulee ja Rekon kautta tuottajat antavat ruualle kasvonsa. Voin kysyä eläinten oloista, tuotantotavoista, ja ihan ruokavinkkejä sekä antaa palautetta tuotteista ja tutustua tuottajiin. Lisäksi tuotteet tulevat lähiseudulta, ovat puhtaita ja iso osa luomua. Olenkin jo tutustunut moneen tuottajaan, puhelias kun olen.

Marin_silmin-0172

Siitä lähtien kun sain tietää Rekosta (siitä kiitos työkamuille!), olen ostanut sen kautta ruokaa joka viikko. Tällä viikolla hain taas perustäydennystä jääkaappiin: tomaatteja, salaattia, Jukkolan ihanaa jogurttia kolmen kilon ämpärin, minulle sopivaa leipää sekä kananmunia. Meillä menee kananmunia viikossa ihan kauhean paljon, perussatsi minkä yleensä ostan on 30 kpl. Ne riittävät kahdelle aikuiselle ja kahdelle pikkukoiralle reiluksi viikoksi.

Marin_silmin-0155

Marin_silmin-0167

Lisäksi olemme ostaneet Rekon kautta erilaisia lihoja usealta eri tuottajalta ja ne ovat olleet erittäin hyviä. Syömme tosin nykyään melko vähän punaista lihaa, mutta silloin kun syömme, ostamme lihat yleensä Rekon kautta. Myös kaloja ja kalatuotteita olemme testanneet ja tykänneet niistäkin.

Tilaaminenkin on helppoa. Meillä Vaasassa on oma FB -ryhmä, jonka kautta hoidamme tilaukset ja ruuat voi noutaa tiettynä päivänä tietystä paikasta.

Kuvassa näkyvät kuivatut suppilovahverot eivät ole Rekon kautta, ne on käyty itse keräämässä viime marraskuun lopussa (!!!) appiukon kanssa syksyn viimeisellä sieniretkellä.

Marin_silmin-0157

Marin_silmin-0258

Onko Reko- ruokarinki sinulle tuttu?

Kuinka tärkeää sinulle on tietää mistä ruokasi tulee?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.