Haaveilua

Marin_silmin-0104

Marin_silmin-0113-2

Marin_silmin-0105

Olen haaveilija henkeen ja vereen.

Unelmoin aina jostakin, kevään korvilla yleensä kesäkanoista ja talvisin ulkomaan matkoista aurinkoon ja lämpimään. Kesällä autoillessa peltojen ohi maaseudulla haaveilen maalla asumisesta ja isosta maatilasta, vaikka tiedän, että todellisuudessa en selviäisi siellä korkkareissani varmaan edes kahta päivää.

Olen huomannut, kun ikää on tullut lisää, että haaveissani ja unelmissani on jonkunlainen kaipuu perusasioiden äärelle, unelma yksinkertaisemmasta elämästä ilman sitä kaikkea suurta informaatiotulvaa ja ärsykkeitä mikä ympärillämme vallitsee nykyään.

En halua, että haaveet ja unelmat jäisivät vain pelkästään kaukaisiksi uniksi, vaan pyrin niitä myös mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan. Tämä unelmien metsästäminen ja niiden tavoittelu ja toteuttaminen ruokkii sitten lisää unelmia ja haaveita. Saa nähdä tuleeko minusta joskus kanafarmari ❤ .

Marin_silmin-0135

Marin_silmin-0141

Marin_silmin-0137

Marin_silmin-0109
Kuvat otti Tuulanneli

poncho Balmuir / nahkahousut Michael Kors / kauluspaita Karl Lagerfeld / kengät Samsoe & Samsoe / laukku Balenciaga / rannekoru Hermès / aurinkolasit Versace

Mistä sinä haaveilet?

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.