Uusi viikko, täältä tullaan!

Marin_silmin-0196

Marin_silmin-0238

Ihanaa, taas starttasi uusi viikko!

Minulle jokainen maanantai on uusi mahdollisuus, uusi puhtaalta pöydältä starttaava viikko tehdä mitä tahansa. Onnistua, kokeilla, harjoitella, oppia ja epäonnistuakin.

Pyrin aina siihen, että jokaisessa viikossa olisi jotain uutta: jotain mitä en ole ennen tehnyt tai tapaaminen ihmisen kanssa, jota en ole ennen tavannut. Näiden asioiden ei tarvitse olla mitään suuren suuria, minulle jo viime viikkoinen lenkki uuden kaverin kanssa uusissa maisemissa oli niin uutta ja ihmeellistä, että riitti vallan mainiosti uudeksi kokemukseksi. Hih, pienistä asioista syntyy iso ilo.

Marin_silmin-0229

Joka sunnuntai odotan maanantaita ja uutta alkavaa viikkoa innolla ja katson kalenterin mitä kaikkea on luvassa ja mihin aion panostaa kaikella energiallani ja mitkä asiat ovat ”rutiininomaisia”. Vien yleensä kalenteriin ylös työjutut, omat jutut, treenit, koirajutut ja puolison reissut. Säilytän myös kaikki vanhat kalenterini, koska ne ovat jopa hieman päiväkirjamaisia, koska merkinnät ovat aika tarkkoja mitä olen tehnyt. Niin, olen siis niin vanhanaikainen, että haluan pitää kiinni perinteisestä paperikalenterista. Kännykän kalenteri ei ole minua varten, ei missään nimessä.

Tällä viikolla on taas luvassa jotain uutta, nimittäin valokuvaustreffit ihanan ja upean Tuulannelin kanssa. Ehkä näette treffien lopputuloksen jo loppuviikolla blogissa.

Ihanaa, energistä viikkoa juuri Sinulle! Tee tällä viikolla jotain uutta, kokeile edes. Se voi olla vaikka kesän ensimmäinen jäätelötötterö, nam!

Marin_silmin-0228

Neuletakki Samsoe&Samsoe / t-paita Zara / farkut Topshop / tennarit Adidas / vyö Hermès / laukku Hermès / koru Cos / aurinkolasit Versace / koira Alma

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.