Äiti

Marin_silmin-0035

Marin_silmin-0176

Minulla oli maailman paras äiti.

Voimakas ja vahva uranainen. Luja, mutta lempeä. Iloinen maailmanmatkaaja.

Tänä päivänä seison voimakkaasti omilla jaloillani. Olen vahva nainen, joka uskaltaa sanoa mielipiteensä, toisia kunnioittaen tietenkin. Tiedän, että olen tasaveroinen miesten kanssa ja uskallan pitää puoleni. Teen valtavasti töitä tavoitteideni eteen, koska tiedän, että mikään ei tule ilmaiseksi. Osaan nauraa itselleni ja luotan siihen että elämä kantaa. Olen utelias maailmaa kohtaan.

Tästä kaikesta saan kiittää äitiäni, ilman häntä en olisi tämä sama nainen, joka olen tänä päivänä.

Kiitos äiti, minulla on ikävä.

Marin_silmin-0173

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.