Kalasoppa

 

DSC_0177

DSC_0179

Puolisoni on innokas kalastaja.

Joskus kalaonni on myötä, toisinaan taas ei. Tänään oli Ahti hänen puolellaan ja onkeen tarttui hauki ja me saimme kalasoppaa. Oli todella herkullista. Lähiruokaa parhaimmillaan, sillä juureksetkin tulivat lähellä olevalta viljelijältä.

Hauki taitaa Suomessa olla hieman aliarvostettu kala, mutta mielestäni ainakin erittäin maukas ja meidän onneksi mökin lähettyviltä niitä saa paljon. Myös koiramme ovat persoja kalan perään, varsinkin savuahvenien. Harjakoiramme Alma istuu savustuspöntön vieressä passissa ettei yksikään kala katoa pöntöstä hänen tietämättään. Varsinainen vahtikoira.

En itse ole kovin kummoinen kokki mitä tulee kalaruokien valmistukseen, joten olipa ihanaa kukkien istuttamisen jälkeen istua valmiiseen pöytään terassille, jossa minua odotti viinilasi ja todella maukas ruoka.

DSC_0193

DSC_0184

Hauki on kala, mutta onko se mielestäsi maukas ruokakala?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.