Aurinkoenergiaa

Marin_silmin-0213

Marin_silmin-0206

Marin_silmin-0243

Keväällä on joku ihmeellinen taika.

Mitä enemmän auringonvalo lisääntyy keväisin, sitä energisemmäksi muutun. Ja uskokaa kun sanon, että olen melko energinen tyyppi ilman aurinkobuustiakin. Innokkaasti herään aamulla aikaisin touhuamaan töitä ja omia projekteja. Koirat kömpivät piiloon peiton alle, jottei heidän tarvitse lähteä enemmän innokkaan kuin älykkään omistajan kanssa aamulla kuudelta lenkille.

Marin_silmin-0225

Marin_silmin-0256

Marin_silmin-0241

biker Balenciaga / neule pikkuputiikista Nizzasta / housut by Malene Birger / tennarit Chanel / kaulakoru Salmiak Studio / laukku Hermès / silmälasit Kraa Kraa

Joka kevät haluan jollain tavalla uudistua, puhdistua, aloittaa uuden harrastuksen, uuden tatuoinnin tai mitä se ikinä onkaan. Synkän talven jäljiltä kevätgarderobi uusiksi, koti puunattua lattiasta kattoon (ja ikkunat myös!), kevätkukkien istutus, koirien puunaaminen, elimistön puhdistaminen ruokavalion avulla, juoksulenkit pitenee, mielikin kevenee. Hymyilyttääkin enemmän.

Lisäksi luonnon kukkaan puhkeamista on joka vuosi jännittävää seurata. Jaksan ihmetellä ja ihastella vuosi toisensa jälkeen miten kukat ja kasvit aina jaksavat kylmän talven jälkeen nousta täyteen loistoonsa.

Ehkä mekin olemme tuollaisia kukkia?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.