Uusi harrastus

Tiedättekö sen tunteen, kun on aloittamassa uutta harrastusta ja vähän jännittää, että onko se oma juttu, pärjäänkö, osaanko ja onko siellä hyviä tyyppejä jne… Paljon epävarmoja ajatuksia ja kun ensimmäinen tunti/osa uutta harrastusta on takana, kotiin palaa yleensä innoissaan oleva tyyppi täynnä intoa ja hyvää positiivista energiaa.

Olen juuri nyt noiden tunteiden äärellä, uutta harrastusta aloittamassa: bloggaamista. Tällä hetkellä ajatukseni risteilevät kovasti ja vaikka päällimmäinen tunne on niin kova innokkuus, ettei paikallaan pysty istumaan, silti jostain kumpuaa pieni epävarmuus: mistä minäkin muka kirjoittaisin.

Marin_silmin-0002

Muodista, tyylistä, sisustamisesta vai niistä kanoista, joita olen jo vuosia kinunnut puolisoltani? Mikä tämä minun blogi oikein on, kun ilmeisesti nykyään täytyy kategorisoida itsensä johonkin kastiin: lifestyle -blogi?

Marin_silmin-0052

Kirjoittaisinko ylipäätään elämästä omin silmin, Marin silmin? Siitä ainakin riittää kirjoitettavaa, olemmehan me yleensä oman elämämme asiantuntijoita.

Katsotaan, mihin elämä ja tapahtumat minua kuljettaa, annetaan sen olla vielä mysteeri ja nautitaan matkasta.

Marin_silmin-0031

Ulkoasuun teen vielä pikku hiljaa muutoksia, joten jos sinulla on antaa käytettävyyteen vinkkejä tai muita hyviä ohjeita, niin otan ne ilolla vastaan. Jos oma äly ei riitä niitä toteuttamaan, niin onneksi työpaikka on täynnä diplomi-insinööri koodareita, pojat kyllä auttaa!

Käy tutustumassa tarkemmin minuun kohdassa About , niin tiedät minkälaisen naisen aivoituksia olet päätynyt lukemaan.

Marin_silmin-0058

Ja jos millään viitsit, kerro itsestäsi hiukan: minkälainen tyyppi siellä lukee ajatuksiani.

Ihanaa, että olet päätynyt tänne!

Yksi kommentti artikkeliin ”Uusi harrastus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.